AGF ydmygede Brøndby: - Det er ikke ofte, man går her fra og siger, at en 3-0-sejr næsten var for lidt

Jakob Ankersen kom for første gang i sæsonen på tavlen, da AGF slog Brøndby 3-0 på udebane. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

AGF ydmygede Brøndby: - Det er ikke ofte, man går her fra og siger, at en 3-0-sejr næsten var for lidt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jakob Ankersen var ikke bange for at kalde det en klassepræstation, som AGF leverede på Brøndby Stadion. Han mener, at det gode spil har været på vej længe, og søndag fik de hul på bylden.

FODBOLD: Det er 12 år - og en uge - siden at AGF senest slog Brøndby på deres hjemmebane.

Dengang blev Mike Tullberg helten. Men denne søndag var Jakob Ankersen en af de dominerende spillere. Han lagde op til det første mål og scorede selv det andet i 3-0-sejren.

- Vi leverede en klassepræstation og holdt dem fra de store chancer. Det er ikke ofte, man går her fra og siger, at en 3-0-sejr næsten var for lidt. Men Mustapha Bundu kunne jo sagtens have scoret et par stykker for eksempel, så det var en klassepræstation, sagde kantspilleren efter kampen.

Sejren var AGFs anden på en uge, efter en sæsonstart med blot to point i fem kampe.

- Men jeg synes, det har været på vej længe. Vi spillede også en god kamp i Parken, blandt andet. Men vi har ikke fået det ud af det, vi ville. Men det er som om, det begynder at løsne lidt nu.

- Vi har spillet fint fodbold, men har ikke fået scoret på vores chancer. Vi vil gerne have haft flere point, men vi skal være meget tilfredse med denne præstation i Brøndby og tre point herovrefra.

Superliga, 7. runde
  • Brøndby IF - AGF 0-3 (0-0)
  • Mål: 0-1 Bror Blume (57.), 0-2 Jakob Ankersen (86.), 0-3 Patrick Mortensen (90.)
  • Brøndby (4-3-3): Marvin Schwäbe - Kevin Mensah (Jens Martin Gammelby, 63.), Hjörtur Hermannsson, Anton Skipper, Anthony Jung - Kasper Fisker (Tobias Borchgrevink Børkeeiet, 43.), Josip Radosevic, Dominik Kaiser - Simon Hedlund, Kamil Wilczek, Jesper Lindstrøm (Ante Arceg, 82.)
  • AGF (4-1-4-1): William Eskelinen - Alexander Munksgaard, Niklas Backman, Frederik Tingager, Casper Højer Nielsen - Zach Duncan - Mustapha Bundu, Mustafa Amini, Bror Blume, Jakob Ankersen - Nicklas Helenius (Patrick Mortensen, 46.)
  • Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen
  • Advarsler: Tobias Borchgrevink Børkeeiet, Hjörtur Hermannsson, Brøndby. Mustafa Amini, Nicklas Helenius, Zach Duncan, AGF
  • Tilskuere: 14.145 på Brøndby Stadion

Flere dårlige kampe

Jakob Ankersen var bænket i tre kampe tidligere på sæsonen, men har været med i begge sejre. Og han lagde søndag ikke skjul på, hvor meget de tre point betyder for ham.

- For mit eget vedkommende fik jeg endelig skudt min sæson i gang, jeg har hængt lidt i bremsen, og det var selvfølgelig også dejligt at stemple ind i sæsonen. Det var en stor forløsning at score og vinde kampen. Jeg har spillet et par dårlige kampe.

- Jeg har forsøgt at tage skeen i den anden hånd og har arbejdet hårdt med vores fysiske trænere for at forbedre min egen fysik for at spille mig tættere på holdet den vej igennem. Jeg har smidt noget fedt og har arbejdet hårdt for at komme tilbage på holdet, sagde Jakob Ankersen.

Og så lever han med, at målene denne søndag var knap så spektakulære som Tullbergs saksespark for 12 år siden.

- Det er fuldstændigt lige meget, vi fik stoppet stimen uden sejre, grinede kantspilleren.

AGF ydmygede Brøndby: - Det er ikke ofte, man går her fra og siger, at en 3-0-sejr næsten var for lidt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce