AGF'er på vej hjem til Island

Björn Daniel Sverrisson sættes i forbindelse med flere klubber på Island. Foto: Ole Nielsen

AGF'er på vej hjem til Island

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Björn Daniel Sverrisson bliver sat i forbindelse med flere klubber i sit hjemland og giver selv udtryk for, at han overvejer at rejse hjem, når kontrakten med AGF udløber.

Fodbold: Björn Daniel Sverrisson er klar til at vende tilbage til sit hjemland, når hans kontrakt med AGF udløber til sommer. Til den islandske avis Morgunbladid fortæller AGFeren, at der er interesse for ham i den hjemlige liga og han er klar til at tage tilbage til Island.

- Jeg ser på de muligheder, der tilbyder sig. Jeg kan ikke forhandle med nogen før til januar, så jeg tager tingene stille og roligt. Der er ingen stress. Jeg ved, at der er interesse fra tre-fire klubber, men det får min agent lov til at kigge på, udtaler Björn Daniel Sverrisson til den islandske avis, der desuden skriver, at det blandt andet er islændingens tidligere klub FH Hafnarfjördur og de islandske mestre Valur, som er ude efter midtbanespilleren.

Björn Daniel Sverrisson spillede for FH Hafnarfjördur i den bedste række inden han i januar 2014 skiftede til den norske liga og Viking Stavanger. Herfra gik turen til AGF i 2016, hvor det indtil videre er blevet til 45 kampe for den århusianske Superligaklub. Han var i sidste efterår udlejet til Vejle, hvor han spillede 11 kampe.

I denne sæson er det blevet til 10 optræden for AGF i Superliga og pokalturneringen for Daniel Björn Sverrisson.

AGF'er på vej hjem til Island

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce