AGFere er enige: Vi kunne have været bedre

Der var grund til jubel fredag aften, men ifølge flere AGFere kan meget blive bedre. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

AGFere er enige: Vi kunne have været bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Godt nok vandt AGF 2-0 fredag aften i Haderslev, men Niklas Backman og Patrick Mortensen var enige om, at AGF har mere at byde på.

FODBOLD: Foråret er startet fint for AGF. Det har budt på to gange 2-0 og seks point på kontoen. Der er da også masser af tilfredshed at spore på holdet, men de mener, at de kan levere på et endnu højere niveau. Særligt præstationen fredag aften i Sønderjylland var de ikke helt tilfredse med.

- Det er en svær kamp hernede. Sønderjyske gør det godt, og er måske det bedste hold i dag (fredag, red.), men vi har de store chancer i kampen. De har en chance, hvor de rammer stolpen. Vi forsvarer os godt og de har bolden mest, sagde Niklas Backman efter fredagens sejr over Sønderjyske.

- Vores presspil fungerede ikke som vi vil, men vi fighter og gør en heroisk indsats, uddybede forsvarsspilleren.

- Jeg ville hellere have haft, at vi have fuld kontrol på kampen. Men de har bolden meget og spiller okay, men de kommer kun til en stor chance, ellers har vi god kontrol. Vi vil selvfølgelig være bedre med bolden. Men vi har to sejre og to clean sheets, så når jeg står her som forsvarsspiller så er jeg tilfreds.

Han synes dog også, at det var positivt, at holdet kunne gøre mange ting bedre, selvom de vandt.

- Det er dejligt efter at have vundet en kamp 2-0 at kunne stå og sige, at man kan være meget bedre. Sådan var det ikke for et år siden, sagde Niklas Backman.

Ikke mere håndbremse

AGFs nye angriber, der scorede et fremragende mål til slut i kampen, var enig med sin anfører.

- Jeg står også med en følelse af, at vi godt kunne have gjort mere. Vi skal blive bedre spillemæssigt og vi skal blive bedre i vores pres. Vi skal turde at slippe håndbremsen, når vi løber fremover, og ikke være bange for at efterlade et stort bagrum. Hvis vi først presser fremad med alle ti mand, så er det altså vanskeligt at stå imod, sagde Patrick Mortensen efter kampen.

- Vi lykkedes okay med det i første halvleg, men alligevel ikke. Der er for mange gange, hvor de får den spillet igennem, så det er noget vi skal arbejde videre med, ligesom vi skal blive endnu bedre på bolden. Hvis du kigger på chancer, så kunne vi have scoret to mere. Jakob Ankersen har en stor en i første halvleg og jeg har en på hovedet.

- Jeg ved godt, at det ikke ser godt ud, når man ser på boldbesiddelsen og at vi er presset i bund, men det er ikke fordi de skaber store chancer. Det mindede måske lidt om esbjergkampen, men jeg synes, vi arbejde heroisk i forsvaret i dag (fredag, red.), sagde Patrick Mortensen.

Cheftræner, David Nielsen, var anderledes tilfreds med præstationen. Han påpegede blandt andet, at banen var i dårlig stand, så det var svært at være dominerende. Han mener dog også, at hans holds base er solidt nok, til at de kan stille sig tilbage og forsvarer en føring.

- De vil jo gerne spille, og vi fører 1-0 og har en tryghed i at forsvarer os. Kurven knækker dog. Jeg synes, at de får lov at spille for meget rundt om os. Det er derfor vi ændrer formationen efter 75 minutter og derefter får de ikke lov at spille så meget rundt mere. Vi slap en chance igennem i sidste uge, og det gjorde vi igen i dag (fredag, red.). Det er to clean sheets og det er stærkt, sagde David Nielsen.

AGFere er enige: Vi kunne have været bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce