AGFere fik spilletid i Mexico

Jens Stage var med fra start i U21-landsholdet testkamp mod Mexico. Foto: Ole Nielsen

AGFere fik spilletid i Mexico

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jens Stage og Alexander Munksgaard var begge i aktion, da det danske U21-landshold spillede sin første testkamp på træningsturen i Mexico.

Fodbold: Mens holdkammeraterne kæmper med at finde formen på banerne ved Fredensvang, så har Jens Stage og Alexander Munksgaard lidt andre arbejdsforhold i disse dage. De to AGF-spillere er i disse dage med det danske U21-landshold på træningslejr i Mexico. Onsdag spillede holdet sin første test mod Mexicos U21-landshold og det var blandt andet med Jens Stage i startopstillingen, mens AGFs nye højre back kom på banen i anden halvleg.

Ingen af AGFerne kom på tavlen i 1-0 sejren. Kampens ene mål blev scoret af Elias Sørensen, der for kort tid siden skrev under på en længere varende aftale med Premier League klubben Newcastle.

U21-landshold skal igen i aktion lørdag, hvor de igen møder Mexico i en testkamp.

Mustafa Amini er også fraværende i den århusianske opstart til Superligaen. Den australske midtbanespiller er med sit landshold til Asian Cup. Det er endnu ikke blevet til spilletid i turneringen for midtbanespilleren. Australien er dog videre til ottendedelsfinalen i turneringen og skal spille igen mandag.

AGF rejser på træningslejr i Portugal 26. januar og vender tilbage til Aarhus 5. februar.

Første Superligakamp i det nye år er mod Esbjerg på Ceres Park 8. februar.

AGFere fik spilletid i Mexico

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce