AGFs Amini må væbne sig med tålmodighed

Mustafa Amini var mandag tilbage på fodboldbanen, da AGF havde flyttet træningen til Ceres Park. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

AGFs Amini må væbne sig med tålmodighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den australske fodboldspiller var mandag formiddag tilbage på træningsbanen for AGF, men han tør ikke sætte tid på, hvornår han igen er klar til at tørne ud for superligaholdet.

FODBOLD: Det var første dag på fodboldbanen for AGFs Mustafa Amini. Den australske fodboldspiller blev skadet inden de sidste kampe i foråret og har siden hen tilbragt det meste af sin tid i styrkelokalet med superligaklubbens fysiske stab.

Mandag formiddag var den arbejdsomme midtbanespiller igen en del af fodboldtræning, da AGF havde rykket deres træningspas til Ceres Park. 25-årige Amini deltog fuldt ud i den halvanden time lange træning.

- Jeg har brugt en masse tid på genoptræning i den seneste periode, hvor jeg har arbejdet virkelig hårdt. Der er mange, der siger, at man ikke træner, når man er skadet, men sådan er det ikke i AGF. Her træner du langt mere, så det har været en hård opstart for mig. Ikke sammen med holdet, men for mig selv, hvor jeg har trænet med de fysiske trænere og fysioterapeuterne, sagde Amini efter mandagens træning.

- Det var godt at være tilbage på banen. Det føltes godt at spille igen, knæet havde det godt og nu handler det om at få arbejdet mig tilbage. Måske kan jeg være klar igen om en til to uger. Det er svært at sige. Knæet føles godt, men det er en drilsk skade på grund af brusken. Det skal have tid til at blive klar. Når det er helt klart, så er det klart, sagde australieren.

Han var en af de mest fremtrædende profiler på midtbanen i den sidste sæson, hvor han ofte var en af dem, der trak de andre med op. Han måtte dog se til fra sidelinjen i de sidste kampe i foråret og AGFeren lægger heller ikke skjul på, at det kan være svært at bevare tålmodigheden.

- Det er svært. Det skete jo lige før de sidste tre kampe af sæsonen, så jeg missede også vores store kamp i København. Men det var bare det bedste for mig, at jeg ikke spillede mere og i stedet koncentrerede mig om at blive klar til denne sæson, siger han og fortsætter:

- Det er ikke en af de skader, hvor du kan sige, at du er klar om tre uger. Det handler om tålmodighed. Hvis alt går efter planen, kan vi arbejde videre mod den næste fase. Det var et skridt i den rigtige retning for mig i dag, så jeg er bare glad for at komme på græs igen. Det er en lang sæson, som vi har foran os med 37 kampe og pokalkampe oveni, så jeg har ikke lyst til at forhaste tingene og ende på skadeslisten igen, lyder det.

Det sidste stykke til Superliga

Mustafa Amini var ikke den eneste af de skadede spillere, der var tilbage på banen. Tobias Sana deltog også fuldt ud, ligesom Jens Stage og Mustapha Bundu, som stod over mod Hamburger SV fredag, også var med. Venstrebacken Casper Højer Nielsen trænede mest for sig selv, men forventer at blive klar til lørdagens kamp.

David Nielsen glædede sig over at have Mustafa Amini og Tobias Sana tilbage på træningsbanen efter den længere pause.

- De har været ude i et stykke tid nu. I dag har vi fået introduceret dem for noget fodboldtræning og det er bare godt, at de er kommet i gang. Det er en del af deres vej tilbage, sagde træneren.

Er de i spil til weekendens kamp?

- De er først lige vendt tilbage, så nu må vi se hvordan det går og hvornår vi føler, at vi er klar til at bringe dem i kamp igen. Det er positivt, at de har haft et godt forløb, hvor de har arbejdet stenhårdt, så bliver de også hurtigere klar. Nu skal de tage det sidste stykke, lød det fra David Nielsen.

Hvad er dit indtryk af holdet lige nu?

- Vi har arbejdet godt og har haft nogle rigtigt hårde og gode opstartskampe. Nu skal vi i gang med ligaen og vi kommer til at fokusere på de samme ting som i foråret og sørge for, at vi præsterer hver eneste gang. På det punkt præsterer spillerne godt og det er det spor, som vi skal fortsætte med at holde dem på.

AGFs Amini må væbne sig med tålmodighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce