AGFs Ankersen: - Vi lignede jo en flok U19-spillere

Jakob Ankersen med nr. 7 under ALKA Superliga-kampen mellem AGF og OB. Foto: Bo Amstrup/Scanpix

AGFs Ankersen: - Vi lignede jo en flok U19-spillere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AGF-kant Jakob Ankersen erkendte, at holdet var spillet ud af banen i de første 45 minutter mod OB. De havde et bedre taktisk oplæg, lød det. Men derfor kunne han godt glæde sig over sejren på 3-2.

FODBOLD: Nej, AGF-kantspiller, Jakob Ankersen, var generelt ikke imponeret over det udtryk, han og medspillerne fik leveret mod OB. I hvert fald ikke i de første 45 minutter.

- Vi var fuldstændig overmatchet i første halvleg overalt på banen. Vi lignede jo en flok U19-spillere, der bare løb rundt efter OB. Det kunne vel nærmest ikke være en ringere første halvleg. Det fik vi korrigeret til anden halvleg. Og det var rigtig godt set, at vi var nødt til at vinde den midtbane. Det var derinde, de var farlige, det var der, de ville spille sig igennem, lød det fra Ankersen efter kampen, som AGF alligevel endte med at vinde 3-2 .

- Jeg synes, at vi dominerede de første 25 minutter af anden halvleg. Vi var mere aggressive og skarpe, vi var skarpere i hovederne og mere villige til at løbe de ekstra meter, der var på krævet.

Hvorfor var I ikke mere tændte fra starten af kampen?

Det handler ikke om, at vi ikke var tændte. De var bare bedre end os i første halvleg. De havde et bedre taktisk oplæg, tror jeg. De vidste, hvor det kunne gøre ondt på os, kom det fra AGFeren.

Men hvad var det så, der vendte tingene på hovedet efter pausen, hvor AGF med to hurtige scoringer fik skabt et godt udgangspunkt til returmødet på Fyn?

- Vi lagde Mustafa Amini længere frem og Tobais Sana ud til siden. Så kunne Amini hjælpe Kasper Junker med at presse. Han lå for meget alene og pressede, og så er det for nemt at spille uden om. Det virkede fint. Vi fik hele holdet længere op, og der var kortere til mål, når vi fik bolden. I første halvleg skulle vi løbe helt nede fra baglinjen. Det hjalp os, der skal tage de lange løb.

Jakob Ankersen var selv manden bag målet til 3-2, som dog blev rettet en smule af på vejen af Martin Pusic, hvorfor østrigeren efterfølgende blev krediteret for det.

Hvordan ser du det?

- Jeg synes jo, det er mit mål. Det er mit mål. Nej, det er fint nok. Jeg er ligeglad. Jeg kan godt tage en assist, når det giver en sejr. Det betyder noget for mig, det med at være afgørende i endnu en kamp. Det kan jeg tage med mig videre. Den følelse har jeg ikke haft længe. Jeg er på en lille stime. To kampe, hvor jeg har været fint spillede i tre halvlege. Jeg kigger fremad, smilede Ankersen.

AGFs Ankersen: - Vi lignede jo en flok U19-spillere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce