AGFs Sana er i spil til en startplads i Randers

Tobias Sana har ikke startet inde for AGF i tre måneder. Han fik dog 18 minutter på banen i Vejle. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AGFs Sana er i spil til en startplads i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter en længere skadespause er den målsøgende svensker igen til rådighed for AGF-offensiven, der lige pludselig næsten har for mange kort at spille med.

FODBOLD: De fleste AGF-fans snakker om, at de ønsker sig en ny angriber.

Det gør de fordi den århusianske superligaklub er én mand i undertal i forhold til efteråret, og fordi dem de har, stadig ingen mål har scoret.

Men ser man bort fra spydspidsen, så står alternativerne efterhånden i kø til offensiven på AGF-holdet.

I opstarten og i det første kampe måtte cheftræner David Nielsen undvære Tobias Sana og Mustafa Amini. Mens sidstnævnte startede på banen mod Sønderjyske er svenske Sana i spil til en startplads i Randers på søndag.

- Han er klar, det er bare et spørgsmål om, hvornår vi kaster ham i ilden. Han mangler selvfølgelig lidt kamptræning, men det kommer hurtigt fordi han arbejder stenhårdt, siger David Nielsen.

Og dermed er AGF uden skader i de forreste kæder, hvilket faktisk giver træneren nye problemer.

Til de fire pladser bag angriberen har han Jakob Ankersen, Mustapha Bundu og Jens Stage, der primært gør sig på kanterne. Og centralt står Bror Blume, Martin Spelmann og Björn Daniel Sverrisson til rådighed foruden Sana og Amini.

- Der er ingen tvivl om, at det er et luksusproblem. Vi bruger Stage på kanten og der kan Sana også spille ligesom han kan spille både otter og tier. Så det er bare positivt, at vi har de muligheder. Og der kommer mange kampe.

Objektivt set er de centrale alternativer med Sana, Amini, Blume og Stage vel fire af dine bedste spillere. Men har du plads til dem alle på samme tid?

- Der er altid plads til gode spillere. Det er dét, det handler om. Nu har vi skulle klare os uden Mustafa Amini og Tobias Sana i rigtig, rigtig lang tid. Og det er vi kommet godt igennem. De har været nogle vigtige spillere for os, og især Tobias stod for mange af vores mål og assists. Så at få ham tilbage er ekstremt vigtigt. Han er en vigtig mand for os, siger David Nielsen.

Det er ham, der bestemmer, og derfor kender han svaret. Vi andre må vente til søndag med at se, om Tobias Sana får sin første start for klubben siden 6. maj. AGF møder Randers på udebane klokken 18.00.

AGF-offensiven
  • Kanter: Jakob Ankersen, Jens Stage, Magnus Kaastrup, Kasper Lunding, Nimo Gribenco
  • Centralt: Mustafa Amini, Tobias Sana, Bror Blume, Martin Spelmann, Björn Daniel Sverrisson, Adama Guira, Benjamin Hvidt
  • Angribere: Kasper Junker, Mustapha Bundu, André Riel

AGFs Sana er i spil til en startplads i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce