AGFs sportschef: »Ny midtstopper ind hurtigst muligt«

Josip Elez. Arkivfoto.
Foto: Axel Schütt

AGFs sportschef: »Ny midtstopper ind hurtigst muligt«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med Josip Elez? farvel til AGF har det fået første prioritet for klubben at hente en erstatning. Og det gerne hurtigst muligt.

Med Josip Elez' (lejet i Lazio det seneste år, red) skifte til kroatiske HNK Rijeka, er AGFerne her en lille måned inden sæsonstart endnu mere tynde end i forvejen i de bagerste geledder.

Så Svenske Nicklas Backmann savner en makker inde i midten, og selvom man har alternativer i truppen i form af Alexander Juel Andersen og Dzhamaldin Khodzhaniiazov, skal der hurtigst muligt hentes en stærk midtstopper til Aarhus, lyder det fra AGFs sportschef Jens T. Andersson.

»Vi skal have fat i en ny mand til det centrale forsvar. Det er helt klart. Men vi begynder ikke helt forfra, for vi har selvfølgelig sideløbende kigget efter emner, da vi vidste, at han (Elez, red.) kunne være tabt for os. Men nu bliver det naturligvis mere konkret,« lyder det fra Andersson, der begræder, at Josip Elez blev fristet af et af de tilsyneladende mange tilbud, der var på ham fra balkan og Sydeuropa.

AGF havde ellers forkøbsret på den talentfulde kroat, men han ville selv noget andet.

»Det er bestemt en sten i skoen. Vi havde meget gerne beholdt Josip Elez, hvilket vi også har givet udtryk for, da vi synes, at han havde et fantastisk flot forår og viste en stor udvikling. Han var som udgangspunkt også indstillet på at fortsætte i AGF, fordi han førhen har været i mange forskellige klubber og gerne ville have noget kontinuitet. Så vi anså det for realistisk at kunne beholde ham, men ind imellem er det jo også bare sådan, at der kommer større eller mere pengestærkeklubber på banen, og så bliver situationen en anden. Sådan er det i den her branche, og det har jeg stor forståelse for,« kommer det fra AGFs sportschef.

»Vi har flere bolde i luften, for vi vil gerne have flere spillere til klubben, men det siger sig selv, at det nu har høj prioritet at finde en ny midtstopper. Der er ikke lang tid til den første kamp, så vi vil have en erstatning ind hurtigst muligt. Det er vigtigt, for vi har jo også en ny målmand, der skal spilles ind. Så ja, det har førsteprioritet, men det er ikke sådan, at alt andet går i stå.«

AGFs sportschef: »Ny midtstopper ind hurtigst muligt«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce