AGFs sportschef om ny australier: Han har en kæmpe motor

Sportschef Peter 'PC' Christiansen har tidligere haft kig på Alex Gersbach, men det er først nu, at omstændighederne har været rigtige. Foto: Axel Schütt

AGFs sportschef om ny australier: Han har en kæmpe motor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alex Gersbach har fået en treårig kontrakt i AGF. Klubben har tidligere været tæt på at hente landsholdsspilleren, fortæller sportschef Peter Christiansen.

FODBOLD: De er ret vilde med australske spillere i AGF. I hvert fald har de nu tre af slagsen i klubbens førsteholdstrup. Seneste tilføjelse til Fredensvang er 22-årige Alex Gersbach, der har sat sin underskrift på en aftale, der binder ham til Aarhus tre år frem i tiden.

Den australske landsholdsspiller kommer fra et ophold i hollandsk fodbold hos NAC Breda. Han har tidligere spillet for Rosenborg og Lens.

- Vi har været tæt på at tilknytte Alex tidligere, men det var først nu, at timingen og konditionerne var de rette for begge parter, siger sportschef Peter Christiansen til AGFs hjemmeside. - Alex besidder en enorm fart, en kæmpe motor og en positiv tilgang til spillet, hvilket gør, at både hans offensive og defensive kvaliteter kan give os nye dimensioner i spillet. Derudover vil vores backs få stor glæde af at spejle sig i hinandens kompetencer og den skærpede konkurrencesituation, lyder det fra sportschefen.

Alex Gersbach spiller venstre back og kommer til at kæmpe om spilletiden med Casper Højer og Daniel Thøgersen.

- Fra min tid i Norge kender jeg til skandinavisk fodbold og niveauet, så da muligheden opstod, ville jeg gerne til Superligaen, og da AGF kom på banen var jeg straks interesseret. Jeg kender Mustafa Amini fra landsholdet, og fra ham har jeg kun hørt gode ting om klubben, traditionerne, trænerne, faciliteterne og tilhængerne. Ja, AGF har hele pakken for en ambitiøs fodboldspiller. Så jeg er rigtig glad for, at det nu er lykkedes at komme hertil, og nu ser jeg bare frem til at bidrage og til at arbejde hårdt for holdets succes, siger Alex Gersbach til AGF.dk.

AGFs sportschef om ny australier: Han har en kæmpe motor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce