Amini uforstående over for rødt kort: - Han nev mig i ryggen

AGFs Mustafa Amini blev udvist me 20 minutter igen af søndagens kamp i Horsens. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Amini uforstående over for rødt kort: - Han nev mig i ryggen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AGFs Mustafa Amini og AC Horsens' Hallur Hansson var langt fra enige om det forløb, der endte med at århusianeren blev udvist.

FODBOLD: Bedst som AGF lignede et hold, der var på vej tilbage i den dramatiske 3-2-kamp mod AC Horsens på CASA Arena, blev Mustafa Amini udvist.

Australieren blev taget i at slå Horsens' Hallur Hansson med en albue i maven. Færingen faldt til jorden, dommeren greb det røde kort. 20 minutter igen, værsgo at gå i bad som den første.

Men ifølge Mustafa Amini var det en overreaktion, at han skulle smides ud.

- Han faldt utroligt nemt efter mit skub eller min albue, eller hvad du ville kalde det. Og hvis det er sådan, fodbold skal spilles, så kommer alle til at kaste sig i fremtiden.

Du mener ikke, det var til et rødt kort?

- Nej! Dommeren kunne give mig et gult kort, og så kunne jeg fortælle ham, at det begyndte med, at Hallur nev mig i ryggen.

- Han kom op bag mig og nev mig i ryggen. Jeg skubbede ham væk med albuen og så faldt han til jorden. Selvfølgelig skal jeg lære af det, så måske lægger jeg mig selv ned og græder ligesom ham, hvis han niver mig en anden gang, sagde 25-årige Mustafa Amini efter kampen, der forsøgte at forklare sig til dommeren.

- Han sagde til mig, at det var voldelig adfærd, og derfor blev jeg vist ud. Jeg forklarede ham, at jeg blev nevet først. Men han svarede, at det ikke er voldelig adfærd. Så jeg forstår det sådan, at vi i Superligaen kan begynde at nive fra nu af.

Sagens anden hovedperson, Horsens Hansson, benægter, at han skulle have nevet AGFeren.

- Jeg havde fået til opgave at dække Amini op i dag. Og hvad kan jeg sige ... jeg provokerede ham måske lidt. Jeg tog fat i armen på ham. Men jeg synes ikke, jeg lavede noget ulovligt. Og så slog han mig ind i siden af maven. Dommeren så det og han dømte efter det. Jeg ved ikke, om det er et rødt kort, men man kan da ikke slå ud efter en anden spiller.

Amini påstår, at du nev ham. Passer det?

- Altså, jeg dækkede ham op. Og ting sker i feltet. Men jeg lavede ikke noget ulovligt.

Så du nev ham ikke, fordi det er vel ulovligt?

- Ja, men jeg synes ikke, jeg lavede noget ulovligt. Og det gjorde han. Mere har jeg ikke at sige om den sag, sagde 26-årige Hallur Hansson.

Amini uforstående over for rødt kort: - Han nev mig i ryggen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce