Angriber forlænger sin kontrakt med AGF

Kasper Junker. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Angriber forlænger sin kontrakt med AGF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kasper Junker får tre år mere i AGF. Den tidligere Randers-spiller forlængede lørdag sin kontrakt med klubben.

FODBOLD: Kasper Junker bliver også en del af AGFs hold i de kommende sæsoner.

Angriberen, der har scoret i de to seneste Superligakampe, forlængede lørdag sin aftale med klubben, så den nu udløber i 2021. Den hidtidige aftale havde udløb om et år.

- Kasper har i sin tid i AGF udviklet sig fornuftigt. Han besidder en række kvaliteter og et stort potentiale, som vi skal se udvikle og udfolde sig over de kommende år. Han har en hurtighed, der er få forundt, og han er blevet bedre i duellerne rundt omkring på banen. Hans evne til at komme frem til chancer i kampene forbedres løbende og jeg har en god fornemmelse af, at Kaspers endelige gennembrud som en kontinuerlig målscorer i Superligaen ligger og venter på ham, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen, til AGFs hjemmeside.

Den 24-årige angriber glæder sig over at få styr på den nærmeste fremtid:

- Jeg føler stadig, at der er et stort udviklings-potentiale for mig her i AGF, og det har jeg i sinde at forløse. Klubben og jeg har sammen lagt en god plan for min fremtid og i det hele taget var det et godt tidspunkt til at forlænge. Så jeg er meget glad for, at det er faldet på plads og jeg glæder mig til de kommende år, siger Kasper Junker til hjemmesiden.

Angriberen skiftede til AGF fra Randers FC i sommeren 2016. Siden har han spillet 59 kampe for klubben og scoret 13 mål.

Og netop målscoringen - eller manglen på samme - har været en torn i øjet på den hårdtarbejdende tidligere U21-landsholdsspiller.

- Jeg synes generelt ikke, at det har været en særlig god sæson fra min side. Jeg arbejder rigtig hårdt på at ændre det, ikke mindst skarpheden foran mål, og jeg håber bare på, at det kommer jo flere kampe, jeg får. Der er en del angribere i ligaen, der spiller masser af minutter, men mangler at lave de der mål, der vil hæve deres niveau. Jeg håber også på at få lov til at spille flere kampe fra start, for så er jeg også sikker på, at det nok skal komme på et tidspunkt, sagde Kasper Junker til Stiften tilbage i april.

Siden har han scoret to gange for AGF og nu er kontrakten altså også forlænget med to år.

Angriber forlænger sin kontrakt med AGF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce