Bundu fik besked på at gøre noget - og det gjorde han så

AGFs cheftræner David Nielsen fik sin første sejr i klubben efter Mustapha Bundus to scoringer i 3-1-sejren. Foto: Bo Amstrup/Scanpix

Bundu fik besked på at gøre noget - og det gjorde han så

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er typisk Mustapha Bundu at komme ind fra bænken og score to gange på fem minutter, siger AGF-anfører Morten 'Duncan' Rasmussen, der ser en ung spiller til træning, som enten imponerer eller banker bolden 20 meter over mål.

Fodbold: Det handler ikke om hvor længe, man er på banen, men hvad man bruger tiden på.

Det forstod Mustapha Bundu lørdag aften, da han blev skiftet ind i stedet for Jakob Ankersen med 18 minutter igen af Superligakampen mod Silkeborg.

Og på den tid tog han stillingen 1-1 til en århusiansk 3-1-sejr med to scoringer.

Et imponerende indhop af 20-årige Bundu, der dermed er noteret for tre mål i sæsonen.

- Jeg er glad for at komme ind fra bænken og score to gange. For mig selv og for klubben. Vi havde brug for sejren efter fire nederlag i træk, sagde Mustapha Bundu, der ikke har travlt med at snakke sig selv på holdet:

- Jeg vil gerne spille mere, men jeg er stadig ung. Jeg lærer en masse hver dag til træning, så jeg tager det skridt for skridt og griber mine chancer når de kommer.

Da han gjorde klar til at komme på banen fik han en kort besked af cheftræner David Nielsen.

- Han sagde til mig, at jeg skulle gå ind og nyde det og 'gøre noget'.

Og det gjorde Bundu så. Til stor glæde for fans, holdkammerater og omtalte cheftræner.

- Det var lige sådan en situation, hvor en type som ham kan gøre ondt på modstanderen. Én mod én til sidst i kampen og han gik ind og leverede. Så det var supergodt. Dejligt for ham og dejligt for os, fordi det var en kamp, vi skulle vinde. Uanset hvad der var sket i det sidste kvarter skulle vi have vundet den kamp, sagde David Nielsen.

Er han tættere på en startplads med den indsats?

- Alle spillere, der er på banen når vi vinder, har spillet sig tættere på en startplads. Og så er det op til træneren at vælge hvem der starter i næste kamp.

Mustapha Bundu har kun fået klatvis med spilletid i sæsonen, men i hverdagen ser anfører Morten 'Duncan' Rasmussen en spiller, der udvikler sig.

- Han gør det godt til træning. Det er jo sådan med unge spillere, at det er lidt mere svingende - det har vi alle prøvet, da vi var i den alder. Så til nogle træninger hakker han fire af denne slags ind og andre hakker han fire chancer 20 meter over. Men han har nogle gode kvaliteter, det ser vi når han kommer ind, så han har en god fremtid foran sig, sagde AGF-anføreren.

Duncan, Bundu og AGF møder i næste runde topholdet FC Midtjylland, og i det lys varmede lørdagens sejr, der var den første i fire kampe.

- Det er sindsygt vigtigt. Om ikke andet bare for selvtillid. Der har egentlig været rigtig god tro på holdets evner selvom vi har tabt fire i træk, så giver det bare noget at vinde. Det er derfor, vi spiller fodbold, sagde Morten 'Duncan' Rasmussen, mens cheftrænerne glædede sig over, at spillerne - ifølge ham - ikke virkede trykkede af presset i AGF.

- Jeg er godt tilfreds med, at vi går ud og spiller en fodboldkamp hvor man ikke kan se, at vi har tabt fire i streg. Fordi det er det eneste, som spillerne får fyldt ørerne med. Hvis man skal spille her - som for øvrigt ikke er for alle - så skal man kunne lukke ting ude. Det er dét, der er vigtigt. Og det er jeg glad for, at vi er lykkedes med, sagde David Nielsen.

Bundu fik besked på at gøre noget - og det gjorde han så

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce