David Nielsen efter ny nullert: - Jeg er ikke bekymret for om vi skaber nok offensivt

AGF-træner David Nielsen mener, at hans hold gjorde nok for at score mod Lyngby. Men for anden kamp i træk endte en kamp 0-0. Foto: Tariq Mikkel Khan/Scanpix

David Nielsen efter ny nullert: - Jeg er ikke bekymret for om vi skaber nok offensivt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For anden gang på en uge gik AGF fra banen uden at score, men cheftræner David Nielsen mener alligevel, at han så en stor fremgang i lørdagens kamp mod Lyngby.

Fodbold: Ét mål i tre kampe.

Det er den triste opsummering af AGFs første kampe i 2018. Og det er vel at mærke mål talt i begge ender af banen.

Det positive for århusianerne er, at det er dém, der har scoret målet. Ved Tobias Sana i Hobro. Men i de to seneste kampe har holdet forladt banen uforløst.

Lørdag mod Lyngby var det dog mere uheld end en manglende evne til at skabe chancer, der var årsagen, mener David Nielsen, cheftræner i AGF.

- I dag var vi farlige hele tiden og vi manglede bare lige den sidste kvalitet, der skal til, før man scorer.

- Endnu engang var der bund i os, og det er dét, jeg evaluerer på. Og så må modstandernes målmand blive man of the match engang imellem. Jeg ved godt, at der er få kampe igen og at vi skal skynde os at få nogle point hvis vi skal nå top-seks. Men det har jeg ikke fokus på. Jeg har fokus på, at vi skal være gode, bedre end vi har været - og at vi skal blive bedre hele tiden. Og i dag var et step up også offensivt til trods for, at vi ikke fik scoret. Men alle kan jo se, at vi var farlige hele vejen igennem.

Store muligheder

AGF havde fire store muligheder i anden halvleg som henholdsvis Lyngby-målmanden og træværket stod i vejen for. Men før pausen bød gæsterne på meget lidt.

Skulle I have satset mere i første halvleg?

- Jeg synes ikke, vi satsede mere i anden halvleg end vi gjorde i første. Sådan er fodboldkampen. På udebane handler det om at sørge for ikke at hjælpe modstanderen i gang, så de får vind i ryggen. Så vi lukkede fortsat af, og nu ved jeg ikke hvad skudstatistikken siger, men alt taler da for, at vi skulle have vundet denne fodboldkamp, bortset fra vi ikke lige fik scoret et mål, sagde David Nielsen.

Målene skal nok komme

Med 12 skud havde AGF faktisk kun ét skud mere mod mål end Lyngby, men gæsternes chancer var fra væsentligt farlige positioner. Og bliver spillerne ved på dén måde, skal målene nok komme i Horsens på tirsdag, mener cheftræneren.

- Mod Sønderjyske (i mandags, red.) fik vi ikke skabt nok farligheder offensivt, men det gjorde vi i dag. Vi ramte overliggeren og stolpen og deres målmand blev man of the match. Vi manglede det sidste held og skarphed, men jeg er ikke bekymret for om vi skaber nok offensivt.

- Vi gav os selv en mulighed for at vinde fodboldkampen, men det lykkedes vi desværre ikke med fordi deres målmand var man of the match. Oskar Snorre er en ung målmand, som jeg er nødt til at rose. Fordi han reddede Lyngby i dag, sagde David Nielsen.

David Nielsen efter ny nullert: - Jeg er ikke bekymret for om vi skaber nok offensivt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce