David Nielsen efter nyt nederlag: I min verden er det nogle små ting, vi skal gøre bedre

AGF tabte 1-2 til Horsens. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

David Nielsen efter nyt nederlag: I min verden er det nogle små ting, vi skal gøre bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AGF tabte for femte gang i træk men cheftræner David Nielsen ser mange lyspunkter i spillet. Men han advarer sine spillere om, at mister de først gejsten, så er bunden ikke nået.

FODBOLD: Det er skidt, men det kunne være værre.

AGF tabte mandag for femte kamp i træk, da AC Horsens vandt 2-1 på Ceres Park.

Én ting er nederlaget. Men det er vigtigt, at AGF-spillerne ikke også mister troen, siger cheftræner David Nielsen. Fordi gør de først det, kan det gå endnu værre end den nuværende 11.-plads.

- Vi er i en situation, hvor vi ikke kan lave de fejl, vi gjorde i dag. I begge ender af banen. Det er situationer i begge felter, der afgør fodboldkampe, om dem har vi ikke været dygtige nok igennem det meste af sæsonen til. Vi har manglet den sidste skarphed og det er dét, jeg forsøger at finde nøglen til. Men den dynamik og indstilling, spillerne har inde på banen, det er dén der gør, at spillerne skabte de chancer, de gjorde. Og mister vi først dén fordi tingene er hårde, så ender vi et sted, vi ikke skal være. Kunsten nu er at holde troen til næste kamp, sagde AGFs cheftræner David Nielsen mandag efter at have set sit hold brænde fem store chancer og lukker alt for nemme mål ind.

- Det er egentlig ikke så svært for os at spille fodbold lige nu, men det er rigtig svært at vinde. Og det meste af det ligger imellem ørerne.

- Når man er et mørkt sted er det svært at få kampen over på vores hænder. Vi spillede en god kamp og der er blod og isposer overalt i omklædningsrummet. Så det er ikke fordi, spillerne ikke vil. Men når man er i en situation, som vi er i lige nu, hvor vi har ramt en dårlig periode - man kan kalde det krise eller dårlige præstationer - så er det vigtigt at have et positivt udtryk, og det viste vi i dag. Vi gjorde mange ting rigtigt. Men de små ting, der afgør fodboldkampe, havde vi svært ved at få levet ud.

Men er det tilfældigt, når det er så mange kampe i træk, at de små ting er gået imod jer?

- Nej, fordi det har været en lang periode. Men omvendt er det også tæt på. Vi kan sagtens sige, at det er langt fra, at vi får point, men i min verden er det nogle små ting, vi skal gøre bedre. Men kunsten er at holde den samme positivitet for at komme til de muligheder, som vi gjorde i dag. Dét bliver sværere og sværere efterhånden som man ikke får belønning.

AGF møder Vejle på mandag.

David Nielsen efter nyt nederlag: I min verden er det nogle små ting, vi skal gøre bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce