David Nielsen efter sejr: - Vi andre må ikke trække dem ned

David Nielsen. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

David Nielsen efter sejr: - Vi andre må ikke trække dem ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AGF fik en perfekt start på foråret med 2-0-sejren over Esbjerg. David Nielsen tog en chance og havde fem nye med i startopstillingen.

FODBOLD: Godt syv uger efter at AGF lukkede Superligaen ned på Ceres Park med en 1-0-sejr over Hobro, åbnede de Superligaen igen samme sted med en 2-0-sejr over Esbjerg.

Men der var skiftet godt og grundigt ud på århusianernes hold, hvor cheftræner David Nielsen gav debut til de fire nyindkøb plus startdebut til 19-årige Kasper Lunding.

Et voldsom udskiftning, men spillerne leverede optimalt. Esbjerg blev besejret i en af sæsonens bedste kampe fra AGFs side.

- Det var en meget, meget overbevisende fodboldkamp fra vores side. Vi har set godt ud i træningskampene og vi tog det med herind. Det var rigtig godt at se, sagde David Nielsen efterfølgende.

Du startede med fire debutanter og en 19-årig i Kasper Lunding. Var du usikker inden kampen hvordan det skulle gå?

- Jeg ser muligheder. Jeg sætter ikke et hold op hvor jeg tænker, at jeg er nervøs. Jeg går ikke og tænker; 'hvis vi taber denne kamp, er sæsonen så slut?' Alle den slags ting kunne vi godt have malet op og det blev de også for os før kampen. 'Vi skal vinde, ellers er alt slut,' får vi at vide. Men jeg kan ikke træne et hold med udgangspunkt i, at alt går galt. Det dur ikke. Jeg sætter et hold op hvor vi ser muligheder.

- Alle de nye spillere har glædet sig til at spille i AGF. De har hørt alt muligt om det. Og dem må vi andre jo ikke trække ned fordi vi har været med til at tabe nogle kampe og mærket hvordan alle siger, at vi er dårlige og at vi ikke kan noget. Det skal vi ikke trække de nye ned i. Det er vigtigt, at der er en positivitet.

- Man håber jo altid, at man kan få det samme frem når vi spiller om point som i træningskampene. De kan være farlige hvis man bliver for selvsikker fordi det er gået godt. I dag kunne vi have kommet i problemer hvis vi ikke havde turde at spille med bolden eller hvis vi ikke havde været lige så kliniske, som vi har været i alle vores træningskampe. Men vi viste alle de ting, vi har vist i træningskampene. Det var rigtig godt at se.

Tobias Sana scorede begge mål i 2-0-sejren, hvor AGF havde langt de fleste chancer. Men det andet mål faldt først efter 83 minutter.

Blev du nervøs, da I ikke fik lukket kampen?

- Jeg ved ikke, om jeg blev nervøs. Men vi ville gerne have scoret 2-0-målet da Patrick Mortensen forsøgte at chippe den i stedet for at sparke den ind. Men det viser, at han har tro på sig selv, så jeg kan faktisk godt lide det. I den periode var vi meget ovenpå og ville gerne have scoret til 2-0, men det endte alligevel med en rigtig solid kamp på en svær bane, sagde David Nielsen.

David Nielsen efter sejr: - Vi andre må ikke trække dem ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce