David Nielsen om angriberbytte: Jeg følte, at vi måske havde brug for det der overraskelsesmoment

Sønderjyskes Kees Luijckx mod AGF's Jens Stage i superliga-kampen mellem AGF og Sønderjyske på Ceres Park i Aarhus. Foto: Henning Bagger/Scanpix

David Nielsen om angriberbytte: Jeg følte, at vi måske havde brug for det der overraskelsesmoment

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AGFs normale førstevalg i angrebet, Kasper Junker, var fravalgt til fredagens kamp mod Sønderjyske. I stedet var Jens Stage foretrukket. Det var ikke noget han havde prøvet siden U14. David Nielsen kaldte det et overraskelsesmoment.

- Det er ikke, noget jeg har prøvet siden U14-tiden, sagde Jens Stage om sin startplads som angriber efter kampen.

Det var da også uventet for de fleste, at Jens Stage skulle starte fredagens opgør mod Sønderjyske på toppen for AGF.

- Jeg fik det at vide i går. Jeg fik at vide, at jeg skulle gå ind og prøve at holde i bolden og skabe noget plads til vores to hurtige kanter, og det synes jeg lykkedes meget godt. Jeg fik også at vide, at det nok ikke skulle være hele kampen, sagde Jens Stage.

Kasper Junker har ellers startet de seneste opgør alene på toppen, men var altså fravalgt til kampen. Angriberen har været meget udskældt på det seneste, og var da heller ikke tilfreds med at han ikke startede på banen.

- Alle fodboldspillere er skuffede, når de er på bænken, men der var nogle interne ting, nogle taktiske interne ting, der gjorde det, og sådan er det jo. Så måtte jeg komme på banen og bidrage med de ting, jeg kan, og det synes jeg også, jeg gjorde, sagde Kasper Junker.

Hvad fik du at vide af David Nielsen inden kampen i forhold til, at du skulle starte ude?

- Den er intern.

Et overraskelsesmoment

David Nielsen ville til gengæld gerne fortælle, hvorfor det normale førstevalg skulle starte på bænken.

Du havde sat Junker på bænken og Stage startede helt foran. Kan du fortælle hvorfor?

- Egentlig mest fordi, at jeg synes Junker brugte rigtig mange kræfter den anden aften i Vejle, men også fordi det kunne være godt for ham at komme ind i en kamp, hvor de andre er lidt trætte til sidst. Og vi vidste, at vi ville få brug for den fart til sidst, hvis vi fik den kamp, vi gerne ville have, sagde David Nielsen.

- Det er klart, at alle råber på, at en af vores angribere skal score et mål, og i dag scorer Bundu. Det var positivt, at vi fik en af vores offensive spillere til at score, uddyber han.

Træneren fortalte også, at angrebsåbningen med Stage på toppen var noget, han kun havde tænkt skulle vare det første kvarter.

- Jeg synes, at Bundu kom til så mange ting ude på siden. Han var farlig på sine indløb, og det var som om, at de ikke rigtig havde forberedt sig på det. Jeg følte, at vi måske havde brug for det der overraskelsesmoment i dag i stedet for, at de bare kunne falde af i bagrummet på Junker hele tiden, det kunne godt have givet os en dårlig følelse, sagde David Nielsen.

David Nielsen om angriberbytte: Jeg følte, at vi måske havde brug for det der overraskelsesmoment

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce