Efter første superligascoring for AGF: Det er bedre end sex

Patrick Mortensen bankede bolden i nettet få minutter før slutfløjt. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Efter første superligascoring for AGF: Det er bedre end sex

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AGFs nyerhvervelse i angrebet, Patrick Mortensen, scorede fredag aften sit første superligamål for AGF, da han kort før tid rensede den ene trekantssammenføjning på Sydbank Park for spindelvæv med et sublimt langskudsmål.

FODBOLD: Med en kanonscoring kort før tid stemplede Patrick Mortensen nok ind i en del AGF-fans hjerter. Resolut sparkede han bolden helt op i krogen på sin første berøring.

- Jeg plejer at sige, at det er bedre end sex, men det er min kone ikke så meget for, at jeg siger, sagde Patrick Mortensen i et stort grin efter kampen mod Sønderjyske.

- Spøg til side, det er fantastisk at få så dejligt og rent et træf og se bolden fise ind. Og så var det bare endnu mere dejligt, at det var ned mod vores egne fans og jeg kunne stå der helt alene med dem de første par sekunder, før de andre kom løbende. Det betød meget for mig, og det var dejligt at give lidt igen til alle, uddybede angriberen.

Målet faldt efter Adama Guira spillede en bold i dybden, Patrick Mortensen tog hurtigt bestik af situationen og sparkede til bolden et godt stykke udenfor feltet. Derpå susede den helt oppe i krogen uden chance for Sebastian Mielitz i målet og angriberen kunne fejre sin første scoring for AGF.

- Vi var presset rimelig godt i bund og vi havde en etmåls-føring, så der var to dele. Det ene var, at vi får det vigtige mål til 2-0 og dræber kampen, og så var det også bare dejligt at kunne krydse første mål af. Jeg scorede i min første træningskamp, men det tæller ikke rigtigt, så det var dejligt - især efter mit lidt dårlige mod Esbjerg, som jeg er blevet drillet for. Men jeg kunne lukke kajen på mine holdkammerater med den scoring, sagde angriberen.

Efter første superligascoring for AGF: Det er bedre end sex

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce