En skuffet amerikansk papegøje

AGF?s Anthony J. Soares (tv) udlignede til 2-2. Foto: Niels Husted/Scanpix


En skuffet amerikansk papegøje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I sin første start for AGF sikrede amerikanske Anthony J. Soares det ene point, da han papegøjesparkede bolden i nettet fra distancen. Ikke et mål, der bragte smil frem hos målscoreren. Skuffelsen vægtede tungest.

Fra skurk til helt.

Dramaturgien i Anthony J. Soares' første Superligastart.

Efter 19 minutter kom amerikaneren i fokus, da han fejlede en clearing, som i stedet landede for fødderne af Esbjergs Kevin Mensah. Bang, 1-0 til hjemmeholdet.

»Jeg gled, da jeg forsøgte at blokere bolden og fik ikke sparket den ordentlig væk. Så sparkede han den ind. Og i det moment havde det selvfølgelig været optimalt, hvis jeg havde fået bedre træf på bolden,« forklarede AGF'eren.

Efterfølgende virkede forsvarsspilleren en kende tøvende i flere af sine defensive aktioner. Det var som om, at han lige skulle ryste fejlen ud af hovedet.

Men, for der kommer etmen...

Bedst som Soares og holdkammeraterne var på vej mod et skuffende 1-2 nederlag, 45 minutter i overtal og manglende skarphed, stod han på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

Et tungt århusiansk pres mod slutningen sendte amerikaneren tilbage i kridthuset.

Kort hjørnespark fra Amini til Bjarnason, indlæg i mellemhøjden ind til Soares på kanten af feltet, der med venstreskøjten papegøjesparkede læderet forbi Jonas Jensen i Esbjerg-målet.

Første mål i AGF-trøjen til Soares i sin blot anden optræden for klubben.

Der var bare det, ja, øjnene sagde det hele. Blanke. Mundvigene syd på.

»Det var et okay mål, men det gør mig egentlig ikke vildt glad, hvis jeg skal være ærlig. Jeg ville virkelig gerne have vundet den her kamp. Jeg er glad for, at jeg kunne bidrage, men nøj, hvor sidder skuffelsen også i mig,« lød det fra Soares.

Viste høj moral

Det var en underlig aften på Blue Water Arena i Esbjerg. Det var alle århusianske spillere og trænere enige om efterfølgende, da de afmønstrede spillertunellen.

Bagud 0-2, rødt kort til Esbjerg, sen reducering og samtidig også en chance i de døende sekunder, der kunne have sendt alle tre point til Aarhus.

Én ting, Anthony Soares hævede sig ved, var imidlertid, at han og holdkammeraterne ikke lagde sig ned, men fortsatte jagten på både et og tre point.

»Vi startede ikke særlig godt og kom bagud, men jeg synes, at vi viste virkelig god moral. Vi kæmpede os tilbage og sikrede os samtidig, at vi fik et vigtigt point på udebane. Alt i alt synes jeg, at vi kan være tilfredse med den attitude og vores vilje til at kæmpe sig tilbage,« sagde Soares.

En skuffet amerikansk papegøje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce