Forrygende start for AGF


Forrygende start for AGF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AGF indledte Superligasæsonen med at slå sølvvinderne fra Sønderjyske på udebane med 2-1.

Forårets første sejr kom først i opgør nummer 11 mod FC Midtjylland. I den nye sæson kom sejren allerede i første hug.

Søndag eftermiddag vandt AGF sæsonpremieren over Sønderjyske med 2-0 på mål af Stephan Petersen og Mustafa Amini.

En drømmestart for århusianerne, der ellers har sagt farvel til en del folk i sommerpausen og ikke har fået handlet færdigt. De fire nye folk i trøjen gjorde dog, hvad de var blevet hentet til for at gøre og arbejde en vis del ud af bukserne.

I den første halve time var der dog ikke meget, som tydede på, at AGF skulle fejre en sejr på sæsonens første kampdag.

Hjemmeholdet sad bedst på opgøret og var særdeles tæt på at komme i front efter syv minutter, da Tommy Bechmann var lynhurtig og opfange bolden, da et indkast fra AGF blev sendt tilbage i AGFs felt. En fremadstormende Aleksandar Jovanovic fik dog lige nøjagtig fingerspidserne på.

Situationen var en af flere, hvor gæsterne var i store problemer. De fik ikke rigtigt lov til at sætte spillet, som de gerne ville.

Petersen på plads

Alligevel var det AGF, som kom først på tavlen, da debutanten Mustafa Amini erobrede bolden på Sønderjyskes banehalvdel og prikkede den frem i feltet til Stephan Petersen, som var løbet i dybden. Petersen scorede sikkert.

Føringsmålet kunne være blevet til mere i første halvleg, hvor både Kasper Junker og Martin Spelmann kom frem til fine muligheder. Det var dog først otte minutter inde i anden halvleg, at der igen stod AGF på tavlen. Denne gang var det Mustafa Amini selv, der scorede sit første mål for AGF, da han modtog en aflevering fra Kasper Junker i sønderjyskes felt, maste sig videre og knaldede bolden i mål. 2-0.

Og selvom Sønderjyske forsøgte at komme tilbage i opgøret, så var gæsterne tæt på at lukke kampen to gange ved Danny Olsen. Først på et frispark i 68. minut og seks minutter senere på et knaldhårdt hug, som endte på overliggeren.

Alligevel kunne de juble på Sydbank Arena med seks minutter igen. Med et dommedagshug fra distancen reducerede Simon Kroon til 2-1.

En scoring, der gav hjemmeholdet en sidste tro på tingene.

AGF holdt dog fast til sidst og sikrede sig tre point i sæsonens første kamp.

Forrygende start for AGF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce