Forstærkede AGF-reserver slog Viborg

Ryan Mmaee kom på tavlen i reserveholdskampen mod Viborg, som blev vundet 3-1 af AGF. Arkivfoto: Ole Nielsen

Forstærkede AGF-reserver slog Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Der var vel i grunden tale om urimelige hold.

Tirsdag eftermiddag stillede AGF nemlig med et særdeles stærkt mandskab i reserveholdskampen på et vindblæste Fredensvang mod et ungt hold fra Viborg.

Spillere som Dino Mikanovic, Pierre Kanstrup, Jesper Juelsgård, Casper Højer Nielsen, Jakob Ankersen og Ryan Mmaee fra den normale startopstilling i Superligaen krydret med navne som Martin Spelmann, Bror Blume og Yussef Toutouh samt U19-målmand Kasper T. Kristensen, der på mandag får chancen fra start på liga-niveau mod AC Horsens var alle på banen fra start.

Og derfor blev det også til en ventet århusiansk sejr: 3-1. Målscorerne var Ryam Mmaee, Martin Spelmann og Jakob Ankersen, men måske vigtigst af alt for trænerteamet var det at få rustne spillere som Bror Blume og Yussef Toutouh på græs.

Sidstnævnte holdt dog kun i en halvleg, inden han blev afløst af Tobias Sana.

- Vi spillede med mange af vores normale førsteholdsspillere for at holde alle i gang, nu hvor der var pause i Superligaen i weekenden og lang tid til næste kamp. Og vi er godt tilfredse med præstationen over hele linjen. Spillerne var fokuserede, og særligt Ankersen og Spelmann stod ud i dag med flotte præstationer. Derudover synes jeg de unge spillere som Magnus Anbo, Benjamin Hvidt og Kasper Lunding kom ind og leverede en fornem præstation, så alt i alt var det en god og brugbar kamp for os. Nu ser vi frem mod AC Horsens på mandag, sagde assistenttræner Ruben Selles efter kampen til AGFs hjemmeside.

AGF møder på mandag Horsens på Ceres Park.

robin

Forstærkede AGF-reserver slog Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce