Glen Riddersholm stjæler træner i AGF

Allan Kierstein Jepsen har sagt sit job op i AGF. Arkivfoto: Ole Nielsen

Glen Riddersholm stjæler træner i AGF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Allan K. Jepsen stopper i AGF ved årets udgang da han har fået nyt job i Vendsyssel FF.

FODBOLD: AGF mister en vigtig del af trænerteamet ved årsskiftet.

A+ træner Allan K. Jepsen har sagt sit job op og takket ja til et andet hos Superligakonkurrenterne Vendsyssel FF.

Den tidligere landsholdsspiller har været træner i AGF siden 2013, hvor han begyndte som U17- og U14-træner. Siden blev han assistent og altså senest A+ træner.

Som assistent arbejdede Allan K. Jepsen for Glen Riddersholm, og det er netop i Vendsyssel, at han i dag er sportschef.

- Jeg anser det som en væsentlig forstærkning af det sportslige set up, at vi kan tiltrække en kapacitet som Allan K. Jepsen.

- I form af Allans store indsigt og erfaring med talentudvikling, får vi en træner ind, der har været med til at udvikle mange store talenter, og vi anser det som et kvalitetsstempel, at han har valgt os og det spændende projekt, vi har i Vendsyssel FF, siger Glen Riddersholm til Vendsyssels hjemmeside.

Allan K. Jepsen får titel af Superliga- og udviklingstræner i det nordjyske hvor en anden tidligere AGFer, Mike Tullberg, i øvrigt er assistent. Også ham nappede Vendsyssel FF i AGF.

På jagt efter afløser

AGF skriver på sin hjemmeside, at klubben snarligt vil slå stillingen som A+ træner op.

Det er en stilling, som licensklubber er forpligtigede til at have. Trænerens arbejde består i at hjælpe talenterne på U17- og U19-holdet med transaktionen til Superligaholdet.

- Allan har desværre valgt at stoppe som A+ træner i AGF, og derfor skal vi nu i gang med finde en kompetent erstatning til denne nøgleposition. I Allan mister vi en rigtig AGFer, der har et stort kendskab til klubbens DNA. Han har i rollen som A+ træner bidraget med enorm fodboldfaglighed, struktur og vedholdenhed, og han har sat et stort aftryk på udviklingen af AGF's dygtige U17- og U19-spillere. Jeg ønsker Allan held og lykke i hans kommende job, siger AGFs talentchef Allan Frederiksen i en pressemeddelelse.

For Allan K. Jepsen handler skiftet om at han forfølger en drøm om at blive Superligatræner.

- For mig handler det om at tage det næste skridt i min trænerudvikling, og det får jeg mulighed for med den udfordring, jeg nu skal prøve kræfter med. Jeg har aldrig lagt skjul på, at det er min ambition på et tidspunkt at blive Superliga-træner, og det kræver, at jeg får puttet endnu mere erfaring i min trænerrygsæk.

- Jeg har været utrolig glad for min tid i AGF, som gav mig mulighed for at gå trænervejen. Jeg har arbejdet med mange dygtige fodboldspillere og sparret med dygtige kollegaer. Det har givet mig mod på mere og kun styrket min ambition om at blive træner på absolut topniveau. Jeg skylder en stor tak til klubben og alle de gode kollegaer og spillere, jeg har arbejdet sammen med. Jeg kommer til at savne dem, men jeg håber også, at det ikke bliver et farvel, men et på gensyn, for jeg kan sagtens se mig selv i en trænerrolle i AGF på et senere tidspunkt, siger Allan K. Jepsen i AGFs pressemeddelelse.

Allan K. Jepsen har selv spillet 23 kampe for AGF hvor han kom op som ungdomsspiller i 1996.

Glen Riddersholm stjæler træner i AGF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce