Hel endetribune reserveret til AGF: Udsigt til 'hvid invasion' i Randers

2.300 AGF'ere farvede i juli måned den ende endetribune i Vejle hvid. 14 dage efter gentog tilhængerne kunststykket i Randers. Foto: Mette Mørk/Scanpix

Hel endetribune reserveret til AGF: Udsigt til 'hvid invasion' i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FC udvider udebaneafsnittet, når AGF kommer på besøg søndag.

FODBOLD: Der er udsigt til stor opbakning til AGF'erne, når århusianerne lørdag skal en tur til Randers. Her skal 'De Hvide' forsøge at fortsætte den flotte stime af sejre, når der fløjtes op til det første af to opgør mod Randers FC.

Kampene mod Randers FC afgør, hvilken af de to klubber der kvalificerer sig til en afgørende kamp om en plads i næste års Europa League. I Randers har man luret, at den kamp er der mange AGF-tilhængere, der ønsker at overvære. Derfor har den kronjyske klub valgt at udvide udebaneafsnittet, så der i stedet for de sædvanlige 1.100 tilskuere i stedet bliver plads til 2.200.

"Det ene afsnit vil være dedikeret til de syngende AGF-fans, mens det ekstra afsnit vil være for det mere rolige klientel og familierne," skriver Randers FC på klubben hjemmeside.

Der vil kun være en billettype til kampen, så i samarbejde med Randers FC vil AGF's egne vagter og servicepersonale være til stede i Randers for at fordele publikum og guide publikum til de rette afsnit. Der er ikke adgang for børn på det officielle udebaneafsnit - de henvises i stedet for til familieafsnittet.

Fortsætter stimen?

Ender det med udsolgt i udebaneafsnittet, er det ikke første gang, at AGF tilhængerne fylder en endetribune på stadion i Randers. Sidst AGF var på besøg på de kanter - i august 2018 - tillod Randers FC nemlig også at lade en århusiansk hvid hær indtage samme endetribune.

Den kamp endte 0-0.

AGF har ofte haft det svært i møderne mod Randers FC og seneste sejr kom tilbage i august 2015, hvor AGF i en dramatisk kamp med to røde kort til Randers FC vendte 0-2 til en sejr på 3-2. Siden er det blevet til seks nederlag og to uafgjorte, så århusianerne har bestemt ikke statistikken med sig.

Derimod er AGF inde i en historisk god sejrsstime, idet de seneste syv kampe alle er endt med sejr, så selvtilliden er i top.

Kampen fløjtes i gang klokken 16.

Hel endetribune reserveret til AGF: Udsigt til 'hvid invasion' i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce