Jens Stage: Ikke afgørende, at vi er foran Silkeborg nu

AGFs Jens Stage ærger sig efter en brændt mulighed i opgøret mellem AGF og AaB på Ceres Park. Foto: Bo Amstrup/Scanpix

Jens Stage: Ikke afgørende, at vi er foran Silkeborg nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AGFs Jens Stage mener ikke, at det kommer til at gøre den store forskel, at man inden de kommende gruppekampe er et lille skridt foran Silkeborg og halvandet efter Hobro. Det bliver mentaliteten, der kommer til at gøre forskellen, mener han

Han er blevet lidt af en publikumsfavorit, og midtbanespiller Jens Stage, manden bag to af tre AGF-scoringer i dette forår, blev da også kåret af fansene som "kampens spiller" efter 0-0-kampen mod AaB.

Var han så tilfreds med det ene point?

- Både og. Det er vel egentligt fair nok, at det ender med et point til hver. Det er en hård fight. Jeg synes, at begge hold kommer til halve muligheder, og en enkelt eller to af de store måske, men ja, jeg er bare stolt over, at vi igen holder et hold fra særligt mange chancer, lyder det fra AGFeren.

Stage og holdkammeraterne efter grundspillets sidste kampe kommet i gruppe med Hobro, Silkeborg og Helsingør i Kvalifikationsspillet, hvor det handler om ikke at ende på en af de to sidste pladser.

AGF starter på andenpladsen, et point foran Silkeborg, der søndag tabte på hjemmebane til FC København.

- Nu har jeg ikke rigtig nået et danne mig et overblik over det, men jeg tror ikke, at det er så afgørende, hvem der ligger et eller to point foran de andre lige nu. Jeg tror, at det vigtigste er, hvem der har mentaliteten til at spille de kampe, der venter. Og baseret på, hvordan vi har spillet i foråret, tror jeg, at vi er godt rustede til den opgave. Jeg synes, at vi ser stærke og solide ud, og det er vigtigere at have den følelse, end at have et point ned til Silkeborg.

Så I går ind i de her kampe med selvtillid?

- Ja, det gør vi. Vi har spillet syv kampe i foråret nu, og dét uden at kunne sige i en eneste af dem, at modstanderen har været bedre end os. Og det er en enorm stor forbedring i forhold til, hvordan det tidligere har været. Det er stabilt, men der mangler også nogle toppræstationer. Men udgangspunktet er rigtig godt.

Har I haft en opadgående kurve i foråret?

- Nej, det er ikke sådan, at den ligefrem brager op ad, men den går i hvert fald heller ikke den anden vej. Den har vel været svagt stigende.

Så du tror ikke, at I rykker ned?

- Nej, det tror jeg ikke. Det ville være dumt, griner den 21-årige AGFer.

Og ja, det ville da være et underligt udgangspunkt.

Jens Stage: Ikke afgørende, at vi er foran Silkeborg nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce