Jens Stage: Jeg skal lige have fundet nogle ekstra procenter

Jens Stage i duel med sin tidligere holdkammerat i AGF, Mustafa Amini. Foto: Anders Kjærbye/Scanpix 2019

Jens Stage: Jeg skal lige have fundet nogle ekstra procenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tidligere AGFer Jens Stage fik 35 minutter på banen mod sin tidligere klub, da FC København vandt 2-1 over AGF i Parken.

FODBOLD: - Det var en kamp, som jeg havde set frem til, men jeg har også glædet mig til, at den var overstået og vi havde vundet.

Sådan lød det fra Jens Stage, da han fredag aften stod omringet af en håndfuld diktafoner og skulle sætte ord på sin hjemmebanedebut for FC København og ikke mindst kampen mod sin tidligere klub, AGF.

I ugens løb havde den hårdtarbejdende midtbanemand været på alles læber. Ikke så meget på grund af fodbold, men mere det faktum, at nogen havde forsøgt at sætte ild til hans lejlighed i Aarhus.

Den 22-årige sagde fra begyndelsen, at han ikke ønskede at udtale sig om brandattentatet, men ville gerne sætte ord på den kamp, som han lige havde været en del af.

Han glædede sig dog over den modtagelse, som han fik fra sit nye publikum i Parken, men også den han modtog fra de AGF-tilhængere, der havde turen til Parken.

- Jeg kan godt lide at skilles på god fod. Jeg er kommet fra holdet i AGF på en god måde, og det håber jeg også, at jeg kan gøre med fansene, men det skal der to om at bestemme. Nogle synes det er ok, at jeg er taget videre. Andre er lidt imod det, men det skal de også have lov til, sagde Jens Stage, der havde håbet på at starte kampen i Parken.

- Jeg havde arbejdet hårdt hele ugen for at kunne starte inde i dag. Den gik ikke, men jeg er glad for, at jeg kom ind, rørte banen og fik de tre point, sagde Jens Stage og fortsatte.

- Jeg fik 35 minutter og det var næsten mere end jeg havde turde håbe på. Der er stor konkurrence om pladserne og de to centrale midtbanepladser er af allerhøjeste kvalitet, så jeg skal lige finde mig til rette og skrue på et par procenter, før jeg kan være med helt deroppe, sagde Jens Stage, som måtte se Rasmus Falk og Carlos Zeca indtage de to midterpositioner i FC København 4-4-2 opstilling.

Hans skifte til hovedstaden blev offentliggjort 1. juli og blot 18 dage senere stod han og besvarede spørgsmål efter sin anden optræden i mesterklubben.

- Omgivelserne, kulissen og måden man agerer på i FC København synes jeg er på et internationalt plan. Der er ikke noget at sætte en finger på, sagde den tidligere AGFer.

Jens Stage: Jeg skal lige have fundet nogle ekstra procenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce