Jens Stage og Bror Blume håber på klarmeldinger til brag i Parken

Jens Stage fik et heftigt slag på venstre fod mod AaB, og måtte derfor udgå af kampen. Han tror dog på, at han bliver klar til FC København på søndag. Arkivfoto: Ole Nielsen

Jens Stage og Bror Blume håber på klarmeldinger til brag i Parken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bror Blume har på grund af en akillesskade ikke spillet i AGF-trøjen siden starten af september, men er endelig ved at kampklar igen. Midtbanekollega Jens Stage, der skadet måtte forlade banen mod AaB, kæmper også for at kunne melde sig under fanerne til søndagens opgør mod FC København.

FODBOLD: Jens Stage har været fast inventar i AGF-startopstillingen i denne sæson, samtlige 13 kampe i Superligaen har han spillet, men bliver den stime brudt på søndag i Parken mod FC København?

Måske.

I det seneste opgør på Ceres Park mod AaB måtte den løbestærke midtbanespiller nemlig lade sig udskifte efter lidt mere end en times spil efter en hidsig nordjysk stempling, og det har betydet skånekost på træningsbanen indtil videre i denne uge.

Torsdag stod den således kun på en halv times løb ude på banen under overvågning af fysisk træner Peter Sand, men Jens Stage er fortrøstningsfuld i forhold til at blive klar til kampen mod FC København.

- Jeg skal nok blive klar. Jeg har i hvert fald en god fornemmelse efter i dag (torsdag, red.), og så må vi se, hvordan foden reagerer de kommende dag, kommer det fra U21-landsholdsspilleren.

- Jeg kan løbe uden problemer, og det gør heller ikke ondt, når jeg skal sparke til bolden. Jeg har fået et ordentligt skrald på foden, så det er smertefuldt bare at tage strømpe på, men jeg vil spille, siger Jens Stage.

Akillessenen har drillet Blume

En anden midtbanespiller, der håber på at kunne melde sig klar til Parken, er Bror Blume, der har siddet udenfor i de seneste fem kampe i Superligaen og dermed ikke har været i spil siden starten af september, hvor han blev skiftet ind mod Vendsyssel.

Det er den ene akillessene, der har holdt den tidligere Lyngby-spiller ukampdygtig i snart to måneder.

- Det går fremad. Jeg har haft nogle gode træninger, så jeg håber da, at jeg kan komme i spil til FCK-kampen. Jeg føler mig klar, men det er op til sundhedsstaben at vurdere, hvornår jeg er det, kommer det fra den 25-årige midtbanespiller, der spillede sæsonens første syv kampe fra start i den hvide trøje.

- Det har hele tiden været mit mål at ramme næste uges pokalrunde. Og det har sådan set ikke ændret sig. Jeg satser på at gøre comeback mod Næstved, men vurderes det, at jeg kan være med på søndag, tager jeg selvfølgelig det med. Der er noget rust rent løbemæssigt, der skal bankes af, men jeg er på rette vej, smiler Blume.

AGF har i forvejen forsvarsspiller Niklas Backman, reservemålmand Roman Mysak og angriber André Riel ude med skader. Ingen af dem ser ud til at blive klar til søndagens vigtige opgør i hovedstaden.

Nytilkomne Youssef Toutouh var ganske overraskende en del af AGF-truppen mod AaB, kom dog ikke på banen, men fik tidligere på ugen 35 minutter i reserveholdets kamp mod Viborg.

Han har dog - ifølge trænerstaben - stadig et godt stykke vej tilbage til en form, der kan give fuld spilletid i Superligaen.

Jens Stage og Bror Blume håber på klarmeldinger til brag i Parken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce