Jønsson bekræftet i tyrkisk klub

Jens Jønsson præsenteret i Tyrkiet. Foto: Konyaspor

Jønsson bekræftet i tyrkisk klub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jens Jønsson aftale med Konyaspor faldt fredag endelig på plads.

Jens Jønsson er blevet bekræftet som en ny spiller i klubben Konyaspor.

Som Stiften kunne berette torsdag, så forlader midtbanespilleren AGF for den tyrkiske klub. Angiveligt for en pris i omegnen af 2,5 millioner kroner.

»Jeg ved, at jeg kommer til et stort fællesskab. Jeg har set stadion og stemningen under kampe på internettet, og er meget imponeret. Mit mål med holdet er at nå Champions League og gøre det godt i ligaen og cuppen,« siger Jens Jønsson til Konyaspors hjemmeside.

Den 23-årige, der har spillet i AGF siden ungdomsårene, understreger dog, at Aarhus-klubben altid vil væres hans hjem i Danmark.

»AGF er min klub. Det er her, jeg er blevet formet som fodboldspiller, og det er da lidt vemodigt, at jeg ikke længere skal have min daglige gang på Fredensvang. Men jeg glæder mig også til at tage fat på helt nye udfordringer i en ny liga og i en helt anden fodboldkultur. Det er det, jeg har haft som målsætning, og det er en barndomsdrøm, som nu er gået i opfyldelse,« siger Jens Jønsson i en pressemeddelelse.

Konyaspor endte som nummer tre i den tyrkiske liga i fjor, og det glæder den sportslige ledelse i AGF, at man er lykkedes med at sælge en spiller til en klub af den størrelse.

»Det er stort for Jens at få mulighed for at prøve sig af på et højere niveau. Det har han fortjent. Han har både talentet og viljen til at drive det vidt, og vi er stolte over, at vi har været med til at skubbe ham i den rigtige retning. Det er på alle måder en god historie for AGF. Jens er en rigtig Aarhus-dreng, der kom til os som 11-årig fra vores samarbejdsklub Lyseng. Han er gået hele vejen gennem vores talentudvikling, været på alle ungdomslandshold - senest med en flot præstation til OL - og i en alder af blot 23 år står han noteret for 121 førsteholdskampe. Alle i klubben under ham den mulighed, han nu har fået, og det er også et stort skulderklap til vores talentudvikling og alle de trænere og ledere, der gennem årene har haft med ham at gøre,« siger sportschef Jens T. Andersson i en pressemeddelse.

Jønsson bekræftet i tyrkisk klub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce