Karakterbogen: Sådan præsterede AGF-spillerne i OB-sejren


Karakterbogen: Sådan præsterede AGF-spillerne i OB-sejren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drømmen om Europa lever endnu efter AGF's 3-2 sejr i Odense søndag aften.

Karakterbogen
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Vi har som sædvanlig drysset karakterer udover AGF-holdet efter følgende skala:

0 - Dumpet
1 - Ringe
2 - På det jævne
3 - Godkendt
4 - Overbevisende
5 - Høj klasse
6 - Suveræn

3

Aleksandar Jovanovic

Vigtigste AGFer set over de to kampe. Leverede - som i det første opgør - afgørende redninger på de helt rigtige tidspunkter, og var derudover roligheden selv, når hjemmeholdet havde dødbolde og ellers sendte bolde ind i feltet. Tæt på at nappe Helenius' straffespark, men så skidt ud ved udligningen til 2-2.

3

Martin Spelmann

Ganske imponerende som han har grebet chancen på højre back efter at have siddet ude i så mange kampe. Leverede virkelig solidt mod OB, hvor han ikke sparede sig selv i duellerne. Måtte slidt lade sig skifte ud midt i anden halvleg.

3

Pierre Kanstrup

Rigtig solid kamp af anføreren, der på grund af den stærkt omorganiserede midtbane måtte bruge ekstra meget energi på at samle tropperne og få tingene til at hænge sammen. Han og holdkammeraterne var udfordrede i perioder, men syntes at bevare roen, selvom slutfasen blev lidt for hektisk.

3

Niklas Backman

AGFs komme-i-vejen-mand ryddede også denne aften effektivt op i Ewii-land. Bagkæden blev presset meget langt tilbage i store dele af opgøret, men alligevel virkede de i kontrol, og de mange høje bolde, der blev hældt i feltet var svenskeren med til at dæmme op for.

2

Casper Højer Nielsen

Spillede med sygdom i kroppen i det første opgør for en uge siden, og virkede også en smule drænet for energi i begyndelsen af kamp to, hvor han ikke sad lige så tæt på sin mand, som normalt. Spillede sig dog efterhånden op og fik også sendt sig selv på arbejde offensivt flere gange.

3

Jakob Ankersen

En af de bedre Ankersen-præstationer, og fulgte op på de lovende takter fra de seneste kampe, hvor han har havde spillet tre gode halvlege. Mere udfordrende i sit spil, men heller ikke bange for at tage sin del af det fysiske arbejde på egen banehalvdel. Slukkede lyset med målet til 3-2.

4

Jens Stage

Måske er det fordi, han er en rigtig Aarhus-dreng, at hjertet sidder det rigtig sted, når der fløjtes op. Han præsterer hver gang, mod OB på den centrale midtbane, hvor han løb og løb - og så lige toppede det hele med endnu en scoring i Odense.

2

Adama Guira

Kastet ind i startopstillingen, da Daniel A. Pedersen blev skadet kort før kampstart. Det kunne ses. Lagde ud med at lave et par frispark og havde generelt svært ved at lukke ned for rummene foran eget forsvar. Men en vigtig brik efter pausen, hvor han ikke slækkede på arbejdsindsatsen.

2

Mustapha Bundu

Det var for lidt man så til den ellers så dynamiske offensivspiller. Blev konstant presset bagud og det gjorde afstanden op til hjemmeholdets mål meget lang, når han så modtog bolden. Derfor mestendels på hårdt defensivt arbejde, hvilket ikke er spidskompetencen.

3

Bror Blume

Det er ikke meget, den offensivt orienterede midtbanespiller har fået at kaste sig over i kampene indtil videre i AGF-karrieren, og derfor kan man heller ikke klandre ham for at se en smule kamprusten ud. Havde i første halvleg svært ved at finde sin position foran og ved siden af Stage og Guira, men lagde på og lukkede kampen ned med sin flotte scoring til 2-0.

2

Martin Pusic

Ladt meget alene oppe foran, og det gjorde det alt andet lige svært at skinne på græsset i Odense. Når han fik bolde at arbejde med, var østrigeren nu ganske god til at holde fast og enten få den ekspederet videre eller skaffe holdet et frispark. Kunne og burde have lukket ved 2-1.

Karakterbogen: Sådan præsterede AGF-spillerne i OB-sejren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce