Klubløs ex-AGF'er stopper på landsholdet

Elmar Bjarnason var en del af det islandske mandskab, der skabte eufori ved EM 2016. Arkivfoto: REUTERS/Yves Herman Livepic/Scanpix

Klubløs ex-AGF'er stopper på landsholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elmar Bjarnason indstiller karrieren på det islandske landshold.

FODBOLD: Nogle har måske svært ved at huske, hvem der vandt EM i fodbold i Frankrig 2016. Derimod er der ingen tvivl om, at de fleste mindes den store begejstring og eufori som vores nordatlantiske venner fra Island skabte, når de efter kampene hilste på deres store skare af medrejsende vikinger.

Huh!

Blandt islændingene ved den lejlighed var Elmar Bjarnason, der på det tidspunkt tørnede ud for AGF på klubbasis.

Den tidligere AGF fik flere succesrige indhop ved EM i Frankrig og sørgede blandt andet for et oplæg til det mål, der sikrede sejren over Østrig og som samtidig sendte Island videre fra gruppespillet.

Nu er det imidlertid slut for Elmar Bjarnason, der er noteret for 41 landskampe for Island. Over for Tipsbladet.dk fortæller han, at landsholdet er et overstået kapitel for hans vedkommende.

- Jeg tænker, det er slut for mig. Der er kommet en del unge dygtige spillere op, og de skal få lov til at få en chance, uden jeg, som måske snart er på vej ned, skal tage deres plads, siger Elmar Bjarnason til tipsbladet.dk.

Elmar Bjarnason spillede 33 kampe for AGF. Arkivfoto: Axel Schütt
Elmar Bjarnason spillede 33 kampe for AGF. Arkivfoto: Axel Schütt

Giver ikke sidde og give high fives

Han ser, at tendensen er, at Island gerne vil stille med et yngre mandskab.

- Jeg er også et rigtig stort konkurrencemenneske, og jeg gider ikke være 23. mand i truppen, som bare skal sidde og give high fives. Jeg føler ikke, jeg er der, hvor jeg kan komme ind og spille, og så er det bedst at gå hver til sit, siger han til Tipsbladet.dk.

Elmar Bjarnason er netop nu på klubjagt, efter at han er blevet løst fra sin kontrakt med tyrkiske Elazigspor. Det sker, efter at han ikke har fået løn i sin klub i tre måneder.

I et interview i sidste uge fortalte han blandt andet, at han ikke vil afvise AGF eller andre danske klubber, hvis de viser interesse.

Den nu forhenværende islandske landsholdsspiller var 53 gange i kamp for AGF og scorede fem mål. Blandt andet det mål der endegyldigt sendte AGF i pokalfinalen i 2016.

For øvrigt vandt Portugal EM i Frankrig 2016 med en sejr på 1-0 over værtsnationen efter forlænget spilletid.

Klubløs ex-AGF'er stopper på landsholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce