Knæskadet AGFer: Jeg er optimist

Frederik Tingager fik ikke mange minutter til at jagte Sønderjyskee-spillere i fredag aften. De næste dage vil vise, hvor slemt/ikke slemt det står til med AGFerens ene knæ. Foto: Claus Fisker/Scanpix 2019

Knæskadet AGFer: Jeg er optimist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frederik Tingager rendte på grund af banens beskaffenhed ind i en knæskade fredag aften i Haderslev. Hvor alvorlig skadens omfang er endnu ikke klarlagt, men forsvarsspilleren er selv positiv.

FODBOLD: AGF-stopper Frederik Tingager måtte udgå allerede efter et kvarter af fredagens opgør mod Sønderjyske.

Han trådte ned i et hul på den ujævne bane, hvilket afstedkom smerter i det ene knæ, men efterfølgende var han, trods frustrationer over forholdene, ved godt mod i forhold til skadens omfang.

- Jeg er positiv, og føler selv, at det er ok. Men det er jo ikke til at sige. Vi har gennemgået nogle test, og det så i hvert fald fint ud. Så må de næste dage vise, hvordan det står til, lød det fra Tingager efter sejren i Haderslev.

- Jeg føler, at mit knæ er lidt stift, jeg mangler lidt mobilitet, men føler ikke nogen smerte som sådan. Det går mere ned i foden, og det tyder på, at det er en nerve, der har fået et slag. Så jeg føler ikke selv, at det er noget slemt, men man skal selvfølgelig altid sige det med forbehold, kom det fra forsvarsspilleren, der blev erstattet af Jesper Juelsgård.

Trådte du ned i et hul?

- Ja, benet fulgte i hvert fald ikke rigtig med. Altså, jeg ved ved ikke, hvad de har lavet med den her bane. Jeg ved ikke, hvad de havde tænkt sig. Jeg ville hellere have spillet på en mudret bane, end det her, hvor de tror, at de kan smide lidt sand på og så er den bare i orden. Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Det har jeg virkelig ikke, og derfor er jeg også rigtig frustreret, sagde Frederik Tingager.

- Så må de (Sønderjyske, red.) da bruge pengene på få en ordentlig bane i stedet for at bygge en tribune bag det ene mål. Det kan godt være, at jeg er lidt oppe i det røde felt lige nu, men det der kan man jo ikke spille fodbold på. Det er umuligt, kom det fra en ophidset AGFer, der altså satser på at kunne blive klar til næste weekends brag på hjemmebane mod de forsvarende danske mestre fra FC Midtjylland.

Lørdag blev han undersøgt yderligere af klubbens sundhedsstab, men det er endnu for tidligt at slå fast, hvor alvorlig skaden er.

- Det var ærgerligt, at se Tingager gå ud af kampen, og efter jeg har set den efterfølgende på video må jeg sige, at det ikke så for godt ud - den situation, hvor han bliver skadet. Vi kan endnu ikke sige noget præcist om omfanget af hans skade. Nu bliver han undersøgt i de kommende dage og så må vi se, hvordan det ser ud i ugen, sagde David Nielsen efter lørdagens formiddagstræning, hvor Tingager selvsagt ikke deltog.

- Jeg er ked af, at jeg ikke kunne hjælpe drengene mod Sønderjyske, men nu klarede de det fint selv, og det er jeg rigtig glad for. Så må vi, hvad der sker de næste par dage. Jeg er optimist, kom det fra Tiingager.

AGF møder på søndag FC Midtjylland på Ceres Park.

Knæskadet AGFer: Jeg er optimist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce