Matchvinder Højer: - Jeg tror aldrig, jeg har ramt den bedre

AGF's Casper Højer Nielsen scorede to gange mod Vejle. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Matchvinder Højer: - Jeg tror aldrig, jeg har ramt den bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AGFs cheftræner er ligeglad med, om det var fortjent eller ufortjent. Han roste et fantastisk arbejde fra sine spillere, da AGF mandag slog Vejle. Se målene i bunden af artiklen.

FODBOLD: Hvis ikke andre vil, så må venstrebacken jo gøre det.

AGF havde mandag meget svært ved at skabe målchancer, bagud 0-1 til Vejle, og derfor kom Casper Højer Nielsens to venstredrøn som sendt fra himlen i 2-1-sejren.

Backen, der er søn af den legendariske frisparkskonge i Superligaen Lars Højer, udlignede kort før pausen og bragte AGF på sejrskurs kort inde i anden halvleg.

- Den første ramte jeg godt. Ja, jeg har nok aldrig ramt den bedre. Det var en dejlig følelse og på et vigtigt tidspunkt. Den anden ramte jeg hårdt og så slog den lidt i luften til sidst. Keeperen fik kun fingrene på og det var dejligt at se den gå ind, sagde Casper Højer Nielsen.

Har du nogensinde før været matchafgørende på den måde?

- Ja, det har jeg nok ... bare ikke som senior. Det var dejligt og holdet havde brug for det. Der var en, der skulle steppe op og lave målene, og det blev mig i dag.

Det er over to måneder siden, I senest vandt i Superligaen. Hvordan har I det lige nu?

- Det er svært at sætte ord på. Det var noget, vi havde brug for. Nu har jeg efterhånden stået her mange gange og sagt, at vi skulle stå sammen som et hold og arbejde. Vi har manglet at putte chancerne ind. Og vi brændte også for meget i dag, vi skulle have lukket kampen.

AGFs cheftræner David Nielsen interesserede sig ikke for, om det var fortjent eller ufortjent at AGF vandt kampen. Han koncentrerede sig om de tre point.

- Når du har tabt fire kampe i streg i ligaen, så er jeg ligeglad med om det er fortjent. Det er det her, vi ikke har kunne før - vi har ikke kunne stå imod til sidst. Vi kom bagud 0-1 i første halvleg og så mere eller mindre shaky ud. Men vi rev os selv op med hårrødderne og kom tilbage i kampen. Det er dét, der er historien nu. Det er næsten umuligt at få en dommerkendelse med sig eller et lille break på banen, når vi har været igennem sådan en periode, som vi har. Det er længe siden, vi har vundet, og det var fantastisk arbejde af spillerne at vinde denne kamp, sagde David Nielsen.

AGF har to kampe tilbage før julepausen, ude mod FC Nordsjælland og hjemme mod Hobro.

Matchvinder Højer: - Jeg tror aldrig, jeg har ramt den bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce