Niklas Backman: Jeg vil gerne blive i AGF

Niklas Backman vil gerne blive i AGF, og skulle være i gang med en dialog med klubben. Arkivfoto: Axel Schütt

Niklas Backman: Jeg vil gerne blive i AGF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den svenske forsvarsspiller føler, at han har en vigtig rolle i AGF, og er i dialog med klubben om en forlængelse af den nuværende kontrakt, der udløber til sommer.

FODBOLD: Svenske Niklas Backman har kontraktudløb til sommer, og kan sagtens se sig selv fortsætte i den hvide trøje flere år frem.

Efter et sygdomsramt efterår, hvor en meningitis-virus satte ham ud af spillet i halvdelen af kampene, har han atter meldt sig under fanerne, og derfor sigter både han og AGF efter at forlænge den nuværende kontrakt.

- Vi har snakket lidt, og vi ved, hvor vi har hinanden. Jeg har ikke skrevet under på noget, men vi har haft en fin snak, og så må vi se, hvad det bliver til, lyder det fra Backman efter onsdagens forblæste træning på kunstgræs.

Så du vil gerne blive i AGF?

- Ja, jeg er vildt glad for at være her, og ja, jeg kunne godt tænke mig at blive. Jeg er 30 år gammel, så der er også mange ting, der skal falde på plads, når man skal lave en ny kontrakt. Jeg har måske en eller to kontrakter tilbage i min karriere. Det skal også passe ind med familien. Mit andet barn kommer i næste måned, så der er meget, der skal gå op. Men jeg er positiv i forhold til en løsning, lyder det fra svenskeren.

Det handler vel også om egne sportslige ambitioner kontra penge?

- Ja, det gør det altid. Men det er det hele, der skal passe ind. Jeg er som sagt rigtig glad for at være i AGF, familien trives i Aarhus, og jeg føler, at jeg har en vigtig rolle på holdet, lyder det med et bredt smil fra forsvarsspilleren.

Tilbage i efteråret skrev flere svenske medier, at Niklas Backman kunne være på vej hjem til svensk fodbold.

Har du planer om at slutte karrieren af hjemme i Sverige?

- Nej, det har jeg ikke. Er der noget, jeg har lært i fodbold, er det, at man ikke kan lægge nogen plan. Jeg havde eksempelvis aldrig forestillet mig, at jeg skulle spille i Kina. Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske, men jeg er glad for at være i AGF og kunne godt tænke mig at fortsætte i klubben efter sommer. Det er der, jeg er, siger Backman, der gjorde comeback i efterårets sidste kamp mod Hobro.

Og det med succes. Det gav blod på tanden.

- Jeg har gået her i ferien og ventet på, at vi skulle starte op. Jeg havde jo en lang sygdomsperiode, kom tilbage og ville gerne have mere. Det var vigtigt for mig at nå en kamp inden pausen, og selvom jeg måske ikke var helt fysisk forberedt, gik det godt, og jeg synes, at jeg spillede en fin kamp. Så jeg er sulten, kommer det fra svenskeren.

Niklas Backman: Jeg vil gerne blive i AGF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce