Ole Budtz bliver træner

Ole Budtz. Arkivfoto

Ole Budtz bliver træner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den skadede forsvarsspiller får ansvaret for AGF’s 2. divisionshold i efteråret

Fodbold: AGF’s forsvarsspiller er ude hele efteråret, men kommer ikke til at kede sig i weekenderne af den grund.

Ole Budtz vil nemlig i efteråret få ansvaret for AGF’s 2. divisionsreserver til holdets kampe. Den 29-årige forsvarsspiller pådrog sig et alvorligt benbrud i sæsonens første træning og forventes først at være tilbage for fuld speed i 2009. Sideløbende med genoptræningen har han derfor sagt ja til at lede reserveholdet, når den står på kamp.

Han skal stå for taktikken og sætte hold.

»Det er en spændende udfordring, og det er dejligt at have noget at kaste sig over samtidig med genoptræningen. Jeg er sikker på, at jeg vil få en masse ud af det. Jeg skal lige pludselig til at se spillet på en anden måde. Jeg har ikke før skænket det en tanke at blive træner, men i den situation, jeg er i nu, lå det lige til højrebenet, da klubben spurgte mig, om jeg var interesseret,« siger Ole Budtz til AGF’s hjemmeside.

»Ole Budtz er meget vellidt blandt spillerne, og jeg har stor tiltro til, at han kan løfte opgaven. Det vil også gavne hans personlige udvikling som fodboldspiller, at han nu skal forholde sig til spillet på en anden måde og få et hold til at fungere. Han vil kunne lære meget rent kommunikationsmæssigt, og så er der naturligvis også en social sidegevinst i det. Spillere, der er langtidsskadede oplever tit et tomrum, og det får vi i Oles situation fyldt ud på denne måde,« siger sportschef Brian Steen Nielsen.

Ole Budtz bliver træner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce