Se målene: Casper Højers venstreben sejrede for AGF


Se målene: Casper Højers venstreben sejrede for AGF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AGF spillede en frygtelig kamp hjemme mod Vejle i Superligaen, men via to flotte langskudsmål sikrede århusianerne sig den første Superligasejr i to måneder.

FODBOLD: Det var ikke kønt, men det gav tre point.

AGF har i første omgang sat en stopper for krisen efter at det mandag blev til en 2-1-sejr over Vejle på hjemmebane.

Hjemmeholdet leverede en meget dårlig første halvleg indtil Casper Højer Nielsen scorede to flotte langskudsmål og dermed sørgede for sejren over oprykkerne.

Fra kampens begyndelse var det AGF og ikke oprykkerne, der lignede en oprykker.

Vejle dominerede på bolden og var farlige hver eneste gang, de slog et indlæg ind i feltet.

AGFs forsvar har ikke været sig selv siden Aleksandar Jovanovic rejste til Spanien og Niklas Backman sygemeldte sig, og de dårlige takter fortsatte i overflod denne mandag.

Målmand Oscar Whalley stod plantet på sin streg mens forsvars- og midtbanespillere havde mere travlt med at pege fingre af hinanden end rent faktisk at dække de røde op.

Inden for to minutter kom Vejle til fire store chancer efter ordinære indlæg, og til sidst gik den ikke længere for AGF. Efter et hjørnespark blev bolden rettet af og AGFs egen Pierre Kanstrup blev noteret for sidste berøring inden læderet krydsede den hvide målstreg.

Sekunder før de to hold skulle gå til pause kunne gæsterne nyde en fuld fortjent føring. Men så lynede Casper Højer Nielsens venstreben for første gang.

Fra en umiddelbar ufarlig position helt uden i kanten af feltet knaldede han til bolden så den strøg op i krogen.

1-1. Pause. Og syv minutter inde i anden halvleg forsøgte han da igen. Denne gang lidt længere udefra. Målmanden fik fingrene på, men skuddet var for hårdt. 2-1.

På en dag, hvor AGF ikke magtede at skabe målchancer selv, var det egentlig meget smart at lade venstrebacken tyre mod mål. Men når sejrens sødme har forladt smagsløgene, kan David Nielsen og kompagni nok også se det triste i, at langskud fra venstrebacken er eneste reelle trussel.

Efter føringen fik AGF et par kontrachancer, der blev brændt, fordi Vejle satsede.

Det ærgrede de 4400 tilskuere sig over i nuet, men efterfølgende er de ligeglade. Fordi AGF vandt for første gang i et par måneder.

Se målene: Casper Højers venstreben sejrede for AGF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce