Selvmål i Farum: AGF er tilbage i taberens rolle

Magnus Kofod Andersen (8), FC Nordsjælland, Mustafa Amini (8), AGF og Mads Valentin Pedersen (5), FC Nordsjælland, under kampen i Superligaen imellem FC Nordsjælland og AGF i Farum, mandag den 10. december 2018.. (Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix)

Selvmål i Farum: AGF er tilbage i taberens rolle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Syv minutter før tid scorede Pierre Kanstrup i eget net og sikrede dermed FC Nordsjælland 1-0-sejren over AGF i mandagens Superligakamp.

FODBOLD: Champions League-finalen i 1999, Tysklands 7-1-ydmygelse af Brasilien og 3-3-kampen i Aarhus i 1996.

Der er fodboldkampe, vi aldrig glemmer. Og så er der den slags som blev spillet i Farum mandag.

AGF tabte 0-1 til FC Nordsjælland i en kamp, der kæmpede hårdt med de fire graders celcius, regnvejret og kunstgræsbanen om at være mest trist.

Hjemmeholdet scorede syv minutter før tid. Faktisk var det AGF-anfører Pierre Kanstrup, der var uheldig at sparke bolden i eget net - for anden uge i træk, i øvrigt.

Forsvarsspilleren stak foden ud for at blokere et indlæg fra venstre side. Kontakten var for svag og bolden trillede stille forbi Kasper T. Kristensen.

Og sejren var såmænd fortjent nok. FC Nordsjælland ramte underkanten af overliggeren i første halvleg og spillede sig til de største chancer. Men i bund og grund har ingen fortjent tre point for den slags underholdning, der blev leveret foran 2000 mennesker mandag.

AGF var uden Tobias Sana, der på cheftræner David Nielsens opfordring var blevet i Aarhus. Profilen var kort og godt sat af. Og i målet stod Kasper T. Kristensen, U19-målmanden, i stedet for skadede Oscar Whalley.

Den unge målmand gjorde det fint med en lille håndfuld vigtige redninger, der holdt AGF inde i kampen. Sværere havde holdkammeraterne ude i marken det. De formåede ikke at skabe noget i den anden ende. Ja, i perioder forsøgte de knap nok.

Med nederlaget ligger AGF nummer 11 i Superligaen, fem point fra sjettepladsen. Mandag spillede de sidste kamp i 2018, hjemme mod Hobro.

Selvmål i Farum: AGF er tilbage i taberens rolle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce