Stage er stolt over plads i landsholdstrup: - Ingen er med på en badebillet

Jens Stage er glad for sin U21-indkaldelse. Nu mangler han bare at finde ud af, hvad han skal spille. Foto: Ole Nielsen

Stage er stolt over plads i landsholdstrup: - Ingen er med på en badebillet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fanfavoritten er glad og stolt over at være blevet udtaget til U21-landsholdet. Han var ved at få behandling efter FCK-kampen, da han fik nyheden, og den hjalp lidt på humøret.

FODBOLD: Efter søndagens kamp mod FCK tikkede en e-mail ind på Jens Stages telefon. Den skulle vise sig at være fra Niels Frederiksen, U21-landsholdstræneren.

- Jeg lå og fik behandling af en af vores fysioterapeuter og så fortalte jeg ham, at jeg var blevet udtaget, og så morede vi os lidt over det. Det blev ikke fejret vildt. Det kom som en stor overraskelse, men det handler jo bare om at komme ud og spille fodbold og give den gas. Det er megafedt, siger Jens Stage.

- Det hjalp på, at vi desværre tabte to point i overtiden.

Sidst Jens Stage var med på et ungdomslandshold, var da han som Brabrand-spiller tørnede ud for U18-landsholdet. Nu er han så igen udtaget til et ungdomslandshold, og denne gang betyder det endnu mere for AGF-spilleren.

- Det er noget tid siden, jeg sidst var udtaget. Men ved U21 begynder det at være noget stort. Du kan kigge på truppen og se hvor mange dygtige fodboldspillere, der er med. Ingen er med på en badebillet - det er ene kvalitetsspillere, siger Jens Stage

- Det er et skulderklap og det er virkelig stort at være en af dem. Så ja jeg er da stolt, fortæller han.

En anderledes landsholdsspiller

Han har selv sagt, at han ikke er den klassiske DBU-spiller. Den tidligere landstræner Morten Olsen ville dog gerne have, det han kaldte for polyvante (andre ville nok bare kalde det polyvalente) spillere. Det må man dog sige, at Jens Stage er.

Har du fået at vide, hvad du er udtaget som?

- Ikke endnu. Jeg er udtaget og jeg finder formentlig ud af senere, hvordan han (Niels Frederiksen, red.) har lyst til at bruge mig, siger Jens Stage.

Og det virker da også til at være ligegyldigt for Lyseng-drengen.

- Selvfølgelig vil jeg adaptere til, det som træneren gerne vil have. Jeg vil til hver en tid spille, som træneren ønsker det og som holdet har brug for, lige meget om det handler om et andet system eller en anden plads, siger Jens Stage.

- Mine kerneegenskaber og indstilling tror jeg ikke, man kan rykke på, og jeg håber da også, at det er det, jeg er blevet valgt for. Min indstilling til tingene og mit gå på mod håber jeg, at jeg kan trække med ind på, den tur vi skal på, og jeg håber, at det gør mig selv bedre, og at jeg kan presse nogle af dem, der er lidt sikre på holdkortet, uddyber han.

Jens Stage og resten af U21-landsholdet skal i denne landsholdspause spille mod Finland og Litauen.

Stage er stolt over plads i landsholdstrup: - Ingen er med på en badebillet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce