Stage og AGF indtog scenen i Odense

Jens Stage sikrede AGF en sejr på 1-0 over OB fredag aften med et flot hovedstødsmål. Foto: Claus Fisker/Scanpix

Stage og AGF indtog scenen i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AGF holdt igen nullet og vandt 1-0 over OB i en kamp, der egentlig først for alvor fik nerve efter dommerens slutfløjt, hvor Dino Mikanovic hidsede hjemmeholdets fans op.

Hvis man hører til den slags, der mener, at fodboldspillere er overbetalte lejesvende, der i bund og grund ikke interesserer sig for, om holdet vinder eller taber så længe de får deres løn, så skulle man have set Dino Mikanovic fredag aften i Odense.

Første akt 30 sekunder før tid, da han farede frem mod fire-fem holdkammerater, der af uransagelige årsager ikke orkede et returløb efter fem minutter og 30 sekunder af dommerens tillægstid.

Kroaten pegede på sin egen tinding, mens han råbte eder - givetvis på sit eget sprog.

Andet akt et par minutter senere, efter dommerens fløjte havde lydt for sidste gang. Resultat 1-0 til AGF. Mikanovic kunne ikke skjule sin glæde, så han jublede som en gal. Det gad de af OBs fans, der larmer mest, ikke at se på. Så de kastede deres halve ølkrus efter forsvarsspilleren.

Som det har det med at ske i fodbold, så kom der en fynbo på tværs og puffede til Mikanovic og så var Fanden ellers løs.

Samtlige 22 mand trykkede bryst mod hinanden i en klump. Indover banen kom en bred, skaldet mand. Var det en udsmider? Næ, det var AGFs sportschef Peter Christiansen, der lagde sig imellem.

Superliga, 25. runde
OB - AGF 0-1 (0-1)

Mål:
0-1 Jens Stage (13.)

OB (4-4-2): Sten Michael Grytebust - Ryan Johnson Laursen, Jeppe Tverskov, Marco Lund, Jacob Buus (Mathias Greve, 46) - Rasmus Jönsson (Joan Simun Edmundsson, 61), Mathias Thrane, Andreas Römer, Troels Kløve - Anders K. Jacobsen, Rasmus Festersen (Nicklas Helenius, 67)

AGF (4-4-2): Aleksander Jovanovic - Dino Mikanovic, Pierre Kanstrup, Jesper Juelsgård, Casper Højer Nielsen - Jens Stage (Adama Guira, 80), Mustafa Amini, Daniel A. Pedersen, Mustapha Bundu - Tobias Sana (Martin Spelmann, 86), Martin Pusic (Kasper Junker, 61)

Advarsler: Rasmus Festersen, Marco Lund, OB. Martin Pusic, Casper Højer Nielsen, Kasper Junker, AGF.

Dommer: Peter Munch Larsen

Tilskuere: 3682 på Ewii Park
Jens Stage (AGF - 14) scorer med hovedet til 0 - 1. ALKA Superliga - OB - AGF Fredag den 9 marts 2018.. (Foto: Claus Fisker/Scanpix 2018)
Jens Stage (AGF - 14) scorer med hovedet til 0 - 1. ALKA Superliga - OB - AGF Fredag den 9 marts 2018.. (Foto: Claus Fisker/Scanpix 2018)

Stage igen

De sidste intense minutter, hvor OB i øvrigt var tæt på at score et par gange havde det ikke været for Aleksandar Jovanovic, havde al den drama, som de første 90 minutter ikke havde.

AGF havde bragt sig foran ved Jens Stage, der kom først på et hjørnespark fra Tobias Sana efter 13 minutter.

Stage havde erstattet Martin Spelmann i startopstillingen. Og den tidligere Brabrand-spiller lader til at være træt af at sidde på bænken. I Odense gjorde han det glimrende, ligesom han havde gjort i Horsens for en god uge siden.

AGF må have gået til pause med en følelse af, at de skulle have været foran med mere end det ene mål.

I et par gyldne minutter midt i halvlegen havde først Martin Pusic en stor chance fri for mål, hvor han blev tacklet i skudøjeblikket. To minutter senere havde Mustapha Bundu og Tobias Sana en dobbeltchance, der gav et hjørnespark som en OB-spiller efterfølgende sparkede på egen stolpe.

Ja, det brændte på foran Sten Michael Grytebusts gyldne bur, som målmanden inden kampen havde fået overrakt af Tipsbladet som et tegn på, at han er kåret til ligaens bedste med handsker på.

Efter pausen havde OB et par små chancer inden det hele stak i flammer i dommerens tillægstid, der af en eller anden grund varede seks minutter.

Med de tre point kravler AGF over Silkeborg i tabellen, men midtjyderne har en kamp i hånden. Pointene kan dog vise sig livsvigtige til det kommende nedrykningsspil, hvor de to dårligst placerede fra en gruppe på fire skal spille om at undgå en tur i 1. division.

Humoristiske sjæle mener jo, at AGF er på vej i den retning fordi det er VM-år, men det sker ikke hvis holdet spiller så solidt, som det igen var tilfældet på fodboldscenen i Odense.

Stage og AGF indtog scenen i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce