Tidligere AGF-profil indstiller karrieren: Akillessenen stopper Povlsen

Den tidligere AGF'er Kasper Povlsen indstiller har karrieren. Her ses han i kamp for Vendsyssel. Foto: Henning Bagger / Scanpix 2017)

Tidligere AGF-profil indstiller karrieren: Akillessenen stopper Povlsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Midtbanemotoren Kasper Povlsen har i en alder af 29 år valgt at stoppe med fodbold på øverste plan. En drilsk akillessene har holdt den tidligere AGF'er ude i over et år og får ham nu til at stoppe.

Fodbold: Den tidligere AGF-profil Kasper Povlsen indstiller sin professionelle fodboldkarriere. Midtbanemotoren fik sin Superligadebut for AGF tilbage i marts måned 2008 og nåede i alt 128 superligakampe for århusianerne inden han i sommeren skiftede til Hobro IK.

Skader satte dog sit præg på opholdet i Hobro, og det samme gjorde sig gældende i Vendsyssel, hvor Kasper Povlsen kom på kontrakt i sommeren 2017. Det er netop de mange skader, senest i akillessenen, der nu får den 29-årige fodboldspiller til at sige stop.

- Det har været en svær beslutning, men det er det rigtige at gøre. Det har været et hårdt år, fordi jeg har kæmpet for at blive klar længe. Adskillige gange er jeg blevet sat tilbage, og derfor har jeg ikke kunnet komme i gang, siger Kasper Povlsen til Vendsyssels hjemmeside.

Kasper Povlsen har i alt spillet 153 kampe i Superligaen og scoret fire mål. Han har gennem det meste af sin karriere været kendetegnet for en stor træningsiver og enorm arbejdsomhed, hvilket Vendsyssels sportschef Glen Riddersholm også understreger.

- Det værste for en fodboldspiller er at måtte erkende, at kroppen ikke kan mere. Derfor er det ulykkeligt, at vi må sige farvel til Kasper Povlsen, der i en alt for ung alder må indstille sin karriere grundet skader. Han har fortjent en bedre skæbne, og har altid været en fantastisk ambassadør for de klubber, han har repræsenteret - senest Vendsyssel FF. Han er en spiller, der på mange måder kan være en rollemodel for mange unge mennesker i, hvor langt man kan komme med hårdt arbejde, og hvor fin en karriere man kan skabe, hvis man gør alt og lidt til i sin tilgang i sin sport, siger Glen Riddersholm til Vendsyssels hjemmeside.

Kasper Povlsen spillede 43 kampe for diverse U-landshold og var en del af den danske U21-landsholdstrup, da der blev spillet U21 EM i fodbold i 2011.

Tidligere AGF-profil indstiller karrieren: Akillessenen stopper Povlsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce