Tidligere AGF-spiller ramt af kræft

Liam Miller i aktion for AGF i sin Alm. Brand trøje med to FCKere, som han fælder på samme tid: Tomas Antonelius, tv., og Christian Lønstrup. Foto: Scanpix

Tidligere AGF-spiller ramt af kræft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Irske Liam Miller spillede 18 kampe for AGF og har optrådt for Leeds og Manchester United. Nu kæmper han mod kræften.

FODBOLD: Den tidligere AGFer, der spillede næsten en sæson for AGF, blev kendt som en fighter. Nu kæmper 36-årige Liam Miller mod kræft.

Det kom frem i weekenden, da hans tidligere holdkammerat, skotten Tam McManus, tweetede sine tanker til Liam Miller, der i 2001 kom til den århusianske klub på en lejekontrakt fra Celtic, hvor han var tilknyttet i fem år.

Den tidligere fodboldspiller har haft kræft i en længere periode.

- Forfærdelige nyheder om Liam Miller. Kryds fingrene for, at han på en eller anden måde klarer sig igennem. Han var i USA for at få behandling denne måned. Han flyver tilbage i morgen for at begynde kemo. Han kæmper endnu. Vil bede for ham i aften, lød det fra McManus på Twitter.

Liam Miller kom til Fredensvang i en dobbeltaftale samme med Mickey Doyle. De var kendt for deres fight og iltre temperament. Deres karriere i Danmark og Aarhus sluttede i foråret 2002.

Han nåede 18 kampe for AGF. Det blev også til ni kampe på Manchester Uniteds hold. Han var også lejet ud til Leeds, og spillede desuden for Queens Park Rangers og Sunderland i den bedste engelske liga samt skotske Hibernian og flere australske klubber.

Liam Miller har været omtalt i mange aviser i Storbritannien i weekenden. Ingen medier beretter om, hvilken form for kræft, han er ramt af. Han stoppede sin karriere i 2014 - og er noteret for 21 landskampe for Irland samt en enkelt scoring.

Tidligere AGF-spiller ramt af kræft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce