Tidligere AGF'ere giver ny energi i AC Horsens, men ikke udsigt til målfest

Kasper Junker kan debut for AC Horsens mod sine tidligere holdkammerater fra AGF. Spørgsmålet er, om Bo Henriksen vil bruge ham i startopstillingen. Foto: Ole Nielsen

Tidligere AGF'ere giver ny energi i AC Horsens, men ikke udsigt til målfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AC Horsens-træner Bo Henriksen nyder, at der nu er kamp om pladserne, og at tilgangen af tre nye spillere har skærpet alle inden mødet med AGF.

FODBOLD: - Det er en gave og en nydelse. Jeg tror aldrig, jeg har prøvet at have 23 spillere plus målmænd på træningsbanen.

AC Horsens' manager Bo Henriksen måtte oven i købet se bort fra en skadet Lasse Kryger, og selv om der skulle et par ungdomsspillere til for at nå det høje antal spillere, er det lang tid siden, at AC Horsens trup har været så bred, som det er tilfældet efter transfervinduet lukkede med tilgangen af tre ekstra spillere.

AC Horsens er oven i begunstiget af en stort set skadesfri trup. Lasse Kryger er sat ud af spillet.

- Jonas Borring passer vi lidt på, og det er et spørgsmål, om han bliver klar til kampen mod AGF, men vi ser stærke ud, siger Bo Henriksen.

Med tilgangen af Kasper Junker og Michael Lumb har han også to potentielle debutanter at bringe i spil mod århusianerne.

AC Horsens har spillet uden en født angriber i startopstillingen indtil nu, så mon ikke Kasper Junker får chancen mod sin tidligere klub.

Sonni Nattestad, der er AC Horsens' tredje nye navn har tidligere spillet i klubben, så hvis han kommer på banen, vil der "kun" være tale om et comeback.

- Jeg kan mærke på truppen, at vi er blevet flere spillere. De tre nye vil gøre alt for at spille sig på holdet, og det giver ny energi. Jeg har fået flere muligheder, siger Bo Henriksen, der også har noteret sig, at anfører Mathias Nielsen fortsætter kursen mod tidligere tiders niveau efter et par lange skadesperioder.

Superligaens to mindst scorende

Men selv om AC Horsens nu har muligheden for at spille med en angriber i startopstillingen, og at truppen ser stærk ud forud for mødet med AGF, ligner det ikke en potentiel målfest på Casa Arena Horsens på søndag, når de to hold mødes.

Det er superligaens to mindst scorende hold, der løber på banen.

- Jeg ved ikke, hvor klogt det vil være at spille på, at der bliver scoret over to mål. Det bliver nok ingen målfest. Vi skal bare vinde med 1-0, smiler Bo Henriksen.

AC Horsens har blot lavet et mål i de tre seneste kampe. Til gengæld har holdet ikke lukket mål ind i de tre kampe. I de første otte kampe har holdet blot scoret seks gange. AGF er ikke meget bedre med syv fuldtræffere i 720 minutter.

Tidligere AGF'ere giver ny energi i AC Horsens, men ikke udsigt til målfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce