Tredjemålmand skal vogte buret for AGF

19-årige Kasper T. Kristensen fik debut for AGF i Brøndby. Foto: Lars Møller/Scanpix

Tredjemålmand skal vogte buret for AGF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oscar Whalley har karantæne mod AC Horsens og reservemålmand Roman Mysak når formentligt ikke at blive en fingerskade kvit. Derfor skal 19-årige Kasper T. Kristensen trække i handskerne.

FODBOLD: Når AGF møder AC Horsens er det over to måneder siden, at holdet senest vandt en fodboldkamp.

Men betingelserne for at besejre de gule østjyder er ikke blevet nemmere.

Oscar Whalleys udvisning i Brøndby har kostet ham en spilledags karantæne. Og på grund af en fingerskade, han sandsynligvis ikke når at komme sig over, er ukrainske Roman Mysak heller ikke i stand til at trække i målmandshandskerne.

Derfor er 19-årige Kasper T. Kristensen udset til at spille sin anden kamp for AGF, efter at han fik debut i slutminutterne i Brøndby da Whalley blev sendt i bad.

- Kasper T. Kristensen stod på reserveholdet mandag og Roman er ikke umiddelbart klar. Han når nok ikke at få den kamptræning, der skal til, men vi må se, hvem af dem det bliver, siger AGFs cheftræner David Nielsen, der på grund af landskampe først skal i kamp igen 26. november.

Uanset om det bliver reservemålmanden fra Ukraine eller den meget unge U19-målmand har træneren tiltro til sin bagerste mand.

- Hvis det bliver TK (Kasper T. Kristensen, red.) skal han se det som en chance og som en stor mulighed. Han har knoklet hele året for det. Det er fint for ham, at han fik fem minutter i Brøndby, så han har prøvet at spille i Superligaen. Han stod også i Hamborg, og det er sådan, det er. Der vil altid komme skader og karantæner. Han er selvfølgelig ung, men har en super god statur og en stor vilje og træningsiver, siger David Nielsen.

Roman Mysak kom til AGF på transfervinduets sidste dag og fik en kontrakt på fire måneder. Han blev skadet til træning og har stadig sin debut til gode.

Tredjemålmand skal vogte buret for AGF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce