VIDEO: AGF hentede et point i Brøndby efter flot comeback


VIDEO: AGF hentede et point i Brøndby efter flot comeback

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AGF kom bagud 2-0 i anden halvleg, da Brøndby IF var værter i årets sidste Superliga-runde. Et hovedstød fra Frederik Møller og en straffesparksscoring fra Tobias Sana sikrede dog AGF et point.

BRØNDBY: Der ventede AGF en svær opgave søndag aften, da Brøndby IF tog imod i årets sidste Superliga-runde.

David Nielsen havde rystet posen og fundet plads til Kasper Junker og Mustapha Bundu i startopstillingen, på bekostning af Morten 'Duncan' Rasmussen og André Riel.

Det gav et anderledes AGF-udtryk, hvor de nye angribere skulle true dybt bag Brøndbys forsvar.

Kampen blev indlædt i et hæsblæsende tempo. Allerede i første minut var AGF's nye angrebskonstellation tæt på at give pote, da Junker fik sendt Bundu afsted, men AGF-angriberen afsluttede i sidenettet.

I den anden ande brændte det også på tidligt, da Jan Kliment pludselig var alene med Steffen Rasmussen. AGF-målmanden tog dog fra og fik afværget situationen.

Ti minutter senere kunne Steffen Rasmussen dog ikke stille noget op. Brøndbys Besar Halimi fandt Simon Tibbling i AGF-feltet med en knaldhård aflevering. Herfra rundede Tibbling Pierre Kanstrup og curlede efterfølgende bolden helt op i AGF-målhjørnet. Flot mål af den svenske midtbanespiller.

AGF fik skabt flere store muligheder i løbet af halvlegen, men udligningen udeblev.

Især Bundu var farlig. Først blev han sendt alene med Brøndby-keeper Rønnow efter et hurtigt taget frispark, men Bundu fik slet ikke afsluttet ordentligt i situationen.

Kort tid efter var Bundu igen på spil, efter fint forarbejde af Tobias Sana. Denne gang var træværket i vejen for Bundus brag af en afslutning, og Frederik Rønnow kunne ånde lettet op i Brøndby-målet.

Dermed gik holdene til pause med hjemmeholdet foran 1-0.

De fine AGF-takter fortsatte fra anden halvlegs start, hvor Junker fik testet Rønnow nok en gang i halvlegens første minut.

Kort efter gik det dog galt i den anden ende. Teemu Pukki lagde bolden til rette for Halimi på kanten af AGF-feltet, hvorfra Halimi tæskede læderet ind bag Steffen Rasmussen. Endnu et virkelig flot Brøndby-mål.

Der skulle dog ikke gå længe, før det lykkedes AGF at få reduceret.

Tobias Sana tog sig af et frispark i højre side, hvorfra han sendte et hårdt indlæg tæt under Brøndbys mål. Her kom Frederik Møller først på bolden, og headede AGF tilbage i kampen.

Minuttet efter var det tæt på en AGF-udligning. Bolden faldt tilfældigt for Martin Spelmann i Brøndby-feltet, men midtbaneslideren sparkede langt over Rønnows mål.

Med et kvarter tilbage på lystavlen blev AGF-comebacket en realitet. Martin Spelmann kom først på en løs bold i Brøndby-feltet, og blev efterfølgende sparket ned af Johan Larsson. Kampens dommer, Peter Kjærsgaard, var ikke i tvivl og pegede på pletten.

Herfra var Tobias Sana sikkerheden selv, og sikrede med et tørt spark en AGF-udligning.

I slutminutterne havde Pukki bud efter sejrsmålet, men Steffen Rasmussen stod imod afslutningen fra en spids vinkel.

I den anden ende bød Bundu sig til som matchvinder, men angriberens frisparks-forsøg strøg lige over Brøndby-målet.

Der var drama og høj intensitet i slutminutterne, men det blev ikke til yderligere scoringer. AGF kan dermed gå på vinterpause med et enkelt point og et flot comeback i erindringen.

VIDEO: AGF hentede et point i Brøndby efter flot comeback

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce