46-årig mor til to frygtes dræbt

Tre teknikere pakkede torsdag middag deres grej sammen efter en undersøgelse af den forsvundne Lisbeth Nielsens hjem i Risskov. Foto: Maja Nielsen

46-årig mor til to frygtes dræbt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen livstegn efter kvinde, der på syvende døgn er forsvundet fra lejlighed i Risskov - storstilet eftersøgning i Østjylland politi foreløbig uden resultat

Pårørende til en 46-årig kvinde fra Risskov frygter at kvinden, Lisbet Nielsen, kan være offer for en forbrydelse. En storstilet eftersøgning af den velfungerende mor til to teenagesønner har nu på syvende døgn været uden resultat.

Torsdag støvsugede teknikere kvindens lejlighed i et nyt boligkvarter på Engholmsvej for spor. I timevis var tre kriminalteknikere i lejligheden. Boligen er ligesom et tilhørende redskabskur lukket med en plombering.

Efterforsker I kvindens forsvinden som en drabssag?

»Det kan man ikke sige. Vi har haft teknikere i boligen for at sikre spor i tilfælde af, at hun har været udsat for en forbrydelse. Det kan vi ikke udelukke er sket. Men det ligger langt fra fast. Der er andre muligheder, som vi ser på, « siger efterforskningsleder Frits Kjeldsen fra Østjyllands Politi.

Naturmenneske
Som tiden går, svinder håbet om at finde den blonde kvinde i god behold. Hun var ikke selvmordstruet op til sin forsvinden fredag aften klokken 19, hvor hun var sammen i huset med familiemedlemmer. Det var netop familien, der slog alarm tirsdag, fordi hverken Lisbet Nielsens to sønner på 14 og 17 år eller andre i familien og omgangskredsen havde hørt fra hende.

Politiet bekræfter, at Lisbet Nielsen ikke viste nogen som helst tegn på depression, sygdom eller andre tegn, der kan få hende til at skade sig selv.

Tværtimod betegnes hun som en sund kvinde, et friluftsmenneske, der holdt af at færdes i naturen.

Hun bor tæt ved det nye rekreative område, Egå Engsø. Området omkring naturreservatet blev allerede onsdag eftersøgt med politi og hunde. Desuden var en helikopter i luften.

Job og bil
Også torsdag havde politiet en massiv eftersøgning i flere natur-områder i Østjylland.

Den fraskilte kvinde har et fast arbejde. Hun deler adresse med sine to sønner, Christian og Mads Jacobsen, delebørn med eks-manden.

Ifølge avisens oplysninger var sønnerne ikke hjemme på Engholms Allé i weekenden og fattede derfor ikke mistanke om noget unormalt.

Henvendelser
Lisbet Nielsen har bil. Den er uden for interesse for sagen, siger politiet.

Derimod oplyser efterforskningsleder Frits Keldsen, at politiet har fået en del henvendelser fra bekendte samt fra borgere, der har set efterlysningen af Lisbet Nielsen i medierne.

»Men de har ikke givet noget resultat eller ledt os på sporet af kvinden,« siger Frits Kjeldsen.

Den efterlyste mor til to sønner, Lisbet Nielsen fra Engmarks Alle i Risskov, er ikke set siden fredag aften.
Den efterlyste mor til to sønner, Lisbet Nielsen fra Engmarks Alle i Risskov, er ikke set siden fredag aften.

46-årig mor til to frygtes dræbt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce