Aktion mod bandemiljø i Aarhus: Politiet anholdt yderligere 11 personer i stor narkosag

Endnu en aktion med 11 anholdte i en international sag om narkosmugling. Der er nu 29 anholdte og mange kilo kokain og hash beslaglagt. Arkivfotos: Scanpix

Aktion mod bandemiljø i Aarhus: Politiet anholdt yderligere 11 personer i stor narkosag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

11 personer er onsdag formiddag blevet anholdt som led i en større efterforskning om narkosmugling. I alt er der beslaglagt over 1,6 ton hash og 11 kilo kokain i forbindelse med efterforskningen. Aktionen onsdag var primært rettet mod bandemiljøet i Aarhus.

AARHUS: Onsdag formiddag er 11 personer blevet anholdt i en stor sag om narko. Fem af dem har forbindelse til bandemiljøet i Aarhus, og de mistænkes for omfattende handel med hash.

Politiet har i alt beslaglagt to millioner danske kroner i kontanter, 15.000 euro og en enkelt personbil efter onsdagens aktion. De fandt desuden 14 kilo hash.

Aktionen var primært rettet mod bandemiljøet i Aarhus, hvorfor en række adresser i Aarhus blev ransaget i løbet af formiddagen. Derudover var politiet også i aktion et enkelt sted i Kolding.

Det er Særlig Efterforskning Vest (SEV) med assistance fra Østjyllands Politi, der står bag aktionen og anholdelserne, som er led i en større indsats mod narkosmugling.

Om Særlig Efterforskning Vest
Særlig Efterforskning Vest (SEV) er en tværgående enhed, der arbejder med organiseret kriminalitet på tværs af politikredsene i Jylland og på Fyn.

SEV er forankret i Østjyllands politikreds.

Stor efterforskning med i alt 29 anholdte

I starten af marts blev 18 personer anholdt i samme sag, og samlet set er der beslaglagt over 1,6 ton hash og 11 kilo kokain i forbindelse med efterforskningen.

Med onsdagens aktion er i alt 29 personer blevet anholdt i sagen.

14 af dem sidder i øjeblikket varetægtsfængslet, men det antal kan blive forøget torsdag, hvor det forventes, at otte personer bliver fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aarhus.

Leder af Særlig Efterforskning Vest, politiinspektør Brian Olsen, ser resultatet af aktionen som et vigtigt led i kampen mod narkohandel:

- Med dagens aktion har vi taget endnu et skridt mod at optrevle en stor international narkoorganisation, som har indført store mængder narkotika til Danmark. Vi fortsætter vores indsats, og jeg kan ikke afvise, at der kommer yderligere anholdelser i sagen, siger Brian Olsen.

Under efterforskningen af narkoorganisationen har SEV samarbejdet med politiet i henholdsvis Holland, Sverige og Guardia Civil i Spanien.

Yderligere tre blev sigtet efter dagens aktion - dog uden anholdelse.

Aktion mod bandemiljø i Aarhus: Politiet anholdt yderligere 11 personer i stor narkosag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce