Farlig trend: Flere hjulbolte skruet af parkerede biler

Natten til søndag fik en kvinde løsnet samtlige bolte på sit venstre forhjul, mens bilen holdt parkeret bag rutebilstationen. Politiet søger vidner til det livsfarlige hærværk. Modelfoto: Iris/Scanpix

Farlig trend: Flere hjulbolte skruet af parkerede biler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et nyt tilfælde af livsfarligt hærværk har ramt Aarhus. For anden gang på blot en uge er hjulbolte blevet skruet løs på en parkeret bil i Aarhus.

AARHUS: Så skete det igen.

Natten til søndag skulle en 54-årig århusiansk kvinde hjem fra arbejde. Intetanende satte hun sig ind i sin bil, der stod parkeret bag Rutebilstationen i det centrale Aarhus. På vejen hjem lagde kvinden mærke til, at bilen pludselig begyndte at larme voldsomt.

Hun kørte herefter ind til siden for at undersøge bilen, men kvinden kunne ikke umiddelbart finde kilden til larmen og besluttede derfor at køre forsigtigt hjem, selvom rattet begyndte at ryste. Da kvindens mand dagen efter tjekkede bilen, viste det sig, at samtlige fem hjulbolte på venstre forhjul sad løst.

Episoden sker tre dage efter, at Østjyllands Politi registrerede det første århusianske tilfælde af hvad, der ser ud til at være blevet en landsdækkende og særdeles livsfarlig dille, hvor ukendte gerningsmænd løsner boltene på sagesløse bilisters hjul.

Torsdag morgen gik det ud over en 31-årig kvinde, hvis bil havde holdt parkeret på Holger Drachmanns Vej natten over. På vej mod Holstebro begyndte kvindens bil på motorvejen at larme voldsomt, og da hun efterfølgende fik en mekaniker til at gennemgå bilen, viste det sig, at alle fire hjul var skruet løs.

Ved det seneste tilfælde natten til søndag, holdt bilisten parkeret bag rutebilstationen, hvor der er parkering for DSB-ansatte, i tidsrummet 20.12 lørdag aften til 03.35 søndag nat.

Østjyllands Politi vil gerne høre fra eventuelle vidner, der kan have set nogen vise interesse for de parkerede biler i området.

Farlig trend: Flere hjulbolte skruet af parkerede biler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce