Kæmpe straksbøde til vognmand

Foto: Scanpix

Kæmpe straksbøde til vognmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det begyndte som en højresvingsulykke, men endte med adskillige sigtelser og en straksbøde på 54.000 kroner til en rumænsk vognmand.

En rumænsk vognmand var tirsdag impliceret i et færdselsuheld i det sydlige Aarhus, hvor han påkørte en cyklist, da han ville svinge til højre. Forseelsen kostede manden en straksbøde på 350 euro og cyklisten slap lykkeligvis uden de store skrammer.

Men det viste sig at være en god ide, da en medarbejder i vagtcentralen besluttede sig for at bede nogle kollegaer fra færdselsafdelingen kigge nærmere på den rumænske vognmand.

Ved nærmere undersøgelse i løbet af onsdagen kunne færdselsbetjentene nemlig konstatere, at vognmanden havde mere på samvittigheden end tirsdagens højresvingsulykke. Han havde blandt andet fusket med sin køre-/hviletidsregistrering, overtrådt kontrolapparatsforordningen, som betyder, der mangler dokumentation for udført kørsel og foretaget ulovlig transport mellem to destinationer inden for et andet lands grænser.

Så nu har chaufføren fået en straksbøde på 54.000 kroner, som han skal betale for at få sin lastbil retur. Det har han dog ikke været i stand til, så lastbilen står indtil videre hos færdselspolitiet i Randers, mens han arbejder på at skaffe penge til betale bøden.

Kæmpe straksbøde til vognmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce