Svedende dieseltyve kunne ikke undslippe politihundes næser

Politihundene havde diesel i snuden tirsdag aften i Skejby, og det fældede fire formodede rumænske dieseltyve, som ville lænse en virksomhed for diesel. Foto: Scanpix

Svedende dieseltyve kunne ikke undslippe politihundes næser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire rumænske mænd er mistænkt for tyveri af diesel fra en virksomhed i Skejby. Politihunde snusede sig frem til tyvenes friske spor - de havde diesel på hænderne.

SKEJBY: Politihunde snusede sig tirsdag aften frem til svedende dieseltyve i Skejby, hvor de forsøgte at lænse en virksomheds dieseltanke.

Tyveriet fandt sted lige efter klokken 22 fra en virksomhed på P.O. Pedersens Vej i Skejby, hvor der gik en alarm. En medarbejder fra virksomheden var hurtigt på stedet, og han kunne se, at der stod dieseldunke på fortovet og en bil med rumænske nummerplader holdt parkeret.

Gerningsmændene havde tilsyneladende taget flugten til fods - og politiet blev tilkaldt.

Politiet var hurtigt på stedet med politihunde og begyndte eftersøgningen af dieseltyvene, fortæller Østjyllands Politis døgnrapport.

Den første formodede tyv, en 26-årig mand, blev fundet forpustet og svedende på Graham Bells Vej klokken 22.28. Kort tid efter blev den næste formodede gerningsmand fundet, en 43-årig mand. Han blev fundet på fortovet på Robert Fultons Vej, ligeledes storsvedende og med hænder der lugtede af diesel.

Rumænere skal afhøres

Klokken 22.47 fandt en politihund den tredje formodede gerningsmand. Hunden fulgte sporet fra Graham Bells Vej, der førte til Robert Fultons Vej, videre over golfbanen til en cykelsti mod Gråmøllevej til t-krydset ved Elstedvej.

Herfra gik sporet mod nord ind på en mark og over Djurslandmotorvejen, hvor det endte foran et hus på Randersvej. Her markerede hunden ved et to meter højt hegn ind til en baghave, og ganske rigtigt blev der her fundet en 29-årig mand, der forgæves forsøgte at flygte fra stedet. Han blev desuden fundet i besiddelse af en bilnøgle, som passede til den efterladte bil fra gerningsstedet.

Det var en borger, som gjorde politiet opmærksom på den fjerde og sidste formodede gerningsmand, en 20-årig mand, oplyser politiet.

Borgeren var blevet opsøgt i sit hjem på Søftenvej, hvor en østeuropæisk mand havde henvendt sig under påskud om at have fået det dårligt. Da en patrulje kom derud klokken 23.15, fandt de den 20-årige siddende i stuen med friske spor på tøjet af den flugt, han formodes at have været på.

Alle fire mænd er rumænske statsborgere og er mistænkt for at stå bag dieseltyveriet i Skejby.

Svedende dieseltyve kunne ikke undslippe politihundes næser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce