Voldsom brand på kollegie

En voldsom villabrand har kostet en ældre mand livet i Viborg. Flere naboer slog alarm om branden på Gl. Aalborgvej midt i byen ved 05-tiden fredag, fortæller vagtchefen hos Midt- og Vestjyllands Politi. Da røgdykkere nåede ind i den overtændte villa, fandt de en mand i 70-års-alderen liggende død. Derimod var det lykkedes mandens bror, som også boede i huset, at nå ud i tide, fortæller vagtchefen. Årsagen til branden var ikke kendt tidligt fredag.
Foto: Morten Dueholm/Scanpix Denmark

Voldsom brand på kollegie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Otte personer kørt på skadestuen efter brand på Hejredalskollegiet mandag aften. 50 beboere måtte genhuses.

En voldsom brand brød mandag aften ud på Hejredalskollegiet på Lottesvej i Brabrand.

Flere beboere kom til skade, og mange måtte genhuses på hotel i nat, efter at der i aftes ved 22.30-tiden udbrød brand på Hejredalskollegiet i Brabrand. Det skriver TV 2 Østjylland.

Aarhus Brandvæsen sendte to slukningstog til stedet. Røgudviklingen var kraftig og flere røgdykkerhold blev sendt ind for at søge efter personer i bygningen.

Otte beboere blev kørt på skadestuen til observation for røgforgiftning og 50 måtte genhuses, fordi deres boliger var skadet af røg og vand.

Branden menes at kunne være startet i et af kollegiets køkkener, men de nærmere omstændigheder skal nu undersøges af Brandgruppen hos Østjyllands Politi

Voldsom brand på kollegie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce