Annoncørbetalt indhold

3D Print service nu også tilgængelig i Århus

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

3D-printning er en hurtigt voksende og stadig mere populær teknologi, som bruger maskiner til at bygge fysiske tredimensionelle genstande ud fra digitale tegninger. Den adskiller sig fra traditionel fremstilling, idet den ikke kræver nogen form for støbeforme eller samling af nogen art. I stedet lægges tynde lag af materiale automatisk i lag og kombineres for at danne den ønskede form. Slutresultatet er et objekt, der er identisk med det, der er vist på den digitale plan - ofte med bemærkelsesværdig præcision og detalje.

3D-printning er blevet taget til sig af både iværksættere, opfindere og ingeniører på grund af dens evne til hurtigt at fremstille specialfremstillede værktøjer eller dele, som ikke kan findes endnu. Hastigheden kombineret med de lave omkostninger, gør det til en utroligt populær metode, til at lave forskellige prototyper og produkter, inden for mange forskellige brancher- og områder. Hvis du bor i Århus, kan du også drage nytte af denne teknologi, hvis du skal have designet en prototype eller et produkt fra bunden.

Hvad er muligt med 3D print?

Med en 3D-printer er mulighederne stort set uendelige for, hvilke prototyper og produkter der kan skabes. Fra dagligdagsgenstande til komplekse dele og værktøjer, kan 3D-print bruges til at skabe stort set alt. Det er mere eller mindre kun fantasien der sætter grænser. Arkitektoniske modeller, fysiske gengivelser af kunstværker, legetøj, bevægelige dele til robotter, iPhone-etuier, reservedele til eksisterende produkter, lysarmaturer og smykker er f.eks. nogle af de genstande, som du kan fremstille ved hjælp af en 3D-printer.

Så uanset hvilken branche du befinder dig i eller ønsker at træde ind i, så kan 3D print være en hurtig og omkostningseffektiv løsning for dig, der har brug for at få udviklet en prototype eller et nyt produkt. Der er mange gode grunde til at overveje 3D print, og stort set ingen grund til at lade være. 3D print er kommet for at blive og det vil kun blive mere og mere populært, så man kan lige så godt kaste sig ud i det.

Hvor kan man finde 3D print i Århus?

Hvis man har til huse i Århusområdet, så tilbyder blandt andet Prototal Damvig 3D print til fornuftige priser og med bemærkelsesværdige resultater i den højeste kvalitet. Der er stort set ikke nogen grænser for, hvad man kan få lavet – så længe man har fantasien til at forestille sig det og får det ned på en digital fil, så kan det printes i en 3D printer. Man kan derfor med fordel kontakte Prototal Damvig, hvis man har brug for at få udviklet en god og billig prototype i høj kvalitet, eller hvis man har en idé til et produkt man vil afprøve.

Vil man gerne vide mere om 3D print, er man også velkommen til at kontakte virksomheden, ligesom man kan benytte sig af internettet, til at søge flere informationer frem, så man kan lære mere om denne fantastiske teknologi, som har været med til at revolutionere måden hvordan virksomheder og iværksættere skaber på.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.