Annoncørbetalt indhold

Aalborg – En kulinarisk oplevelse, der virker for alle!

Denne artikel er sponsoreret af Grillen Burgerbar

Aalborg har indenfor det seneste årti taget sine første par skridt mod at blive en rigtig kulturby, og med en masse renovering og opgradering af midtbyen bliver byen mere og mere populær som feriedestination. Derfor er der rykket masser af butikker og firmaer ind i diverse lokaler rundt omkring i byen, og ikke blot ude omkring industriområdet, men også inde omkring byens hjerte. Aalborg har derfor fået shinet en del af dens gamle spisesteder op, og nye restauranter er også flyttet ind, så hvis du eksempelvis er her på ferie, vil du ende med næsten at skulle spise ude flere gange hver dag for at nå alle Aalborgs bedste restauranter!

De gamle kendinge Er du ikke den eventyrlystne type, har Aalborg selvfølgelig alle de restaurantkæder, som du allerede kender. Hvis du gerne vil sidde i kendte lokaler og få en solid aftensmad eller frokost, byder Aalborg dig både velkommen hos Jensens Bøfhus og Bone’s. Du kan selvfølgelig også få maden med hjem fra begge restauranter! Ønsker du en lidt mere eksklusiv madoplevelse, kan du også tage forbi en af Aalborgs mange burgerbarer. Burgerbarer blev virkelig populære i Aalborg indenfor meget få år, og derfor kan du dårligt misse dem i gadebilledet. Eksempelvis kan du på vej ned mod havnen fra Nytorv finde Grillen Burgerbar, en restaurant med virkelig saftige burgere og pomfritter med hjemmelavet mayonnaise. Og du er selvfølgelig velkommen til enten at spise i restauranten eller bestille det til at tage med! Grillen Burgerbar har siddepladser udenfor (som de fleste restauranter i Aalborg forresten har), så du kan altid blive siddende og nyde solen. Fra restauranten har du stadig udsigt til vandet!

Mad og underholdning Nu og da skal man jo også have en pause fra spisningen. Er man den aktive type, kan man tage en dejlig gåtur ned langs havnefronten, som kommunen har fået flot renoveret med havnebad og lysende betonfortorv – perfekt til en romantisk gåtur for to eller en rask gåtur for hele familien! Har man i stedet brug for at sidde lidt ned og slå mave, er et kulturelt indslag altid godt. En perfekt, kulinarisk tur til Aalborg bør inkludere enten en tur i Aalborg Kongres og Kultur Center eller Musikkens Hus. Begge er gode valg, da de har egne restauranter. Enten før eller efter en smuk forestilling i Aalborg Kongres og Kultur Center kan I tage til Restaurant Papegøjehaven, som ligger i huset, og prøve deres frisksmurte smørrebrød. I Musikkens Hus kan I besøge deres Spisehus og nyde deres a la carte-menu, mens du kigger ud over den smukke Limfjord.

Streetfood, takeaway og alt derimellem! Aalborg har dog også en masse steder at finde takeaway. Skal du bare have noget hurtigt i skrutten, kan du finde både McDonald’s og Burger King lige i hjertet af byen på Nytorv, hvor der både er plads til at sidde og spise, eller du kan få maden med. Hvis vejret er godt, kan du gå direkte ned til havnefronten og nyde din mad ved Jomfru Ane Parken, et meget populært sted lige ved vandet. Alternativt kan du finde Aalborg Street Food the Lighthouse, en samling af streetfood-sælgere, som holder til på Skudehavnsvej. Her kan hele familien selv vælge, lige hvad de vil have!

Denne artikel er sponsoreret af Grillen Burgerbar

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.