Annoncørbetalt indhold

Blid behandling af rødme med Rosalique

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Forebyg, behandl og dæk med anti-rødme creme

Rødme i ansigtet er irriterende og ubehageligt, og kan være en hæmsko i ens hverdag og for det sociale liv. Det er alfa og omega at finde produkter, som kan afhjælpe rødmen og opblussen i diverse inflammatoriske tilstande. Med ant-rødme cremen fra Rosalique får du en blid behandling, som afhjælper symptomerne på opblussen og rødme.


Dæk rødmen og føl dig fri igen

Det er ikke sjovt at være påvirket af tilstande, som forårsager rødme i ansigtet, og det kan føles som en evig kamp at finde frem til hudprodukter, som rent faktisk gør en forskel. Med deres anti-rødme creme har det britiske firma Rosalique formået at skabe en creme, som både beskytter og forebygger rødme og opblussen fra for eksempel rosacea, irriteret inflammation og couperose. Med den specielle teknologi giver anti-rødme cremen en succesfuld dækkende effekt, og man får en ensartet hudtone – uden rødme. Rødme og opblussen i ansigtet kan være en hæmsko i hverdagen, og med Rosaliques unikke teknologi og berigede creme, kan du igen nyde din hverdag som normalt.


Effektiv behandlende effekt med gode ingredienser

Solen er dejlig, men den kan også skabe problemer for mennesker der døjer med rødme og opblussen i ansigtet. Sollyset kan virke som en irritation på forskellige tilstande som blandt andet rosacea, og derfor er der mange, som har svært ved at opholde sig i solens stråler. Med Rosaliques unikke anti-rødme creme, kan du igen nyde at være udenfor. Anti-rødme cremen har en høj solfaktorbeskyttelse på SPF 50, som er med til at sikre at man kan nyde solen og udelivet uden bekymringer om forværring af sine symptomer. Med ingredienser som panthenol og kamille, får du en beroligende effekt på din hud. Desuden, er den høje SPF-beskyttelse med til at minimere risikoen for rynker og pigmentpletter når du færdes i solen.


Forebygger og beskytter

Rosaliques anti-rødme creme har ikke kun en dækkende effekt, den beskytter og forebygger også mod ny opblussen og rødme. Med den specielle børste kan du nemt og sikkert påføre cremen på dit ansigt, og være sikker på, at du får det resultat du ønsker. På grund af den specielle teknologi, som indeholder små mikrosfærer med grøn farve, som neutraliserer rødme, så kan man opleve at blive farvet lidt grøn på fingrene. Dette løses dog nemt ved at påføre cremen med den tilhørende smarte børste, som er specielt designet til formålet. Massér cremen godt ind i huden, og oplev det fantastiske resultat. Undgå rødme og opblussen i ansigtet, og nyd udendørslivet som du plejer, med Rosaliques anti-rødme creme.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.